Πέμπτη 6 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βιβλιοπαρουσιάσεις
  • Οι εκδόσεις «Παπαδήμα», σε συνεργασία με το Ινστιτούτο «Θερβάντες», στις 11/2 (7μ.μ.) στην ΕΣΗΕΑ, θα παρουσιάσουν το βιβλίο του καθηγητή Φρανθίθκο Ροντρίγκες Αντράδος «Ιστορία της Ελληνικής Γλώσσας».
  • Το «Σπίτι της Κύπρου» στη «Στοά του Βιβλίου» θα παρουσιάσει: στις 7/2 (8μ.μ.) το βιβλίο της Σούλας Ζερβού «Τα πολιτικά κόμματα της Κύπρου στον 20ό αιώνα» και στις 8/2 (12.30μ.μ.) το λεύκωμα «Κωνσταντίνος Σπυριδάκης - 100 χρόνια από τη γέννησή του».
  • Οι εκδόσεις «Καστανιώτη» θα παρουσιάσουν: Στις 11/2 (8μ.μ.) στο Μουσείο Μπενάκη το dvd-rom «Η Ελλάδα του Μουσείου Μπενάκη». Στις 12/2 (8μ.μ.) στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης (Θεμιστοκλέους 104) το βιβλίο του Νίκου Ηλιάδη «Μαθαίνοντας στο Internet τεχνολογία».
  • Οι εκδόσεις «Πατάκη» (Ακαδημίας 65) παρουσίασαν το συλλογικό έργο «Αντιαμερικανισμός (Οδηγίες χρήσεως)». Στις 15/2 (12μ.) δύο βιβλία και τα cd της παιδικής σειράς «Ξέρω τραγούδια να σας πω...». Στις 25/2, στην ΕΣΗΕΑ (6.30μ.μ.), το βιβλίο του καθηγητή Θεόδωρου Κουλουμπή «...71...74: Σημειώσεις ενός πανεπιστημιακού».
  • Οι εκδόσεις «Ιασπις» κυκλοφόρησαν το λεύκωμα του ζωγράφου Χέρμαν Μπλάουτ «Το δέρμα του ήλιου», με ποιήματα της Κατερίνας Αγγελάκη Ρουκ.
  • Ο «Κέδρος» στις 10/2 (7μ.μ.) στην μπιραρία του Κόμη (Λασκαράτου 20, Γαλάτσι) θα παρουσιάσει το μυθιστόρημα του Μπάμπη Τσικληρόπουλου «Περιμένοντας τη βροχή».
  • Οι εκδόσεις «Φυτράκη» στις 7/2 (6.30μ.μ.) στη «Στοά του Βιβλίου» θα παρουσιάσουν τα βιβλία της Γιούλας Μυλωνάκου - Σαϊτάκη «Προσεγγίσεις στη θεωρία της λογοτεχνίας (Διδακτικές προτάσεις για Γυμνάσιο - Λύκειο -ΤΕΕ)» και «Η αφηγηματολογία στο Δημοτικό (Ανάγνωση 20 λογοτεχνικών κειμένων από το βιβλίο "Η Γλώσσα μου" της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης)».
  • Το «Μεταίχμιο» θα παρουσιάσει: Στις 20/2 (8μ.μ.) στη «Στοά του Βιβλίου» το βιβλίο του Σωτήρη Δημητρίου «Τους τα λέει ο θεός». Στις 24/2 (8μ.μ.) στο Δικηγορικό Σύλλογο Πάτρας το λεύκωμα των Νίκου Οικονομόπουλου - Κώστα Λογαρά «Πάτρα - Μια πόλη στη φωτογραφία».
  • Ο «Κοχλίας» στις 13/2 (8.30μ.μ.) στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά το λεύκωμα των Αλκη Ξ. Ξανθάκη - Μεταξίας Αποστολοπούλου «Λακωνίας Περιήγησις - Παυσανία "Λακωνικά"».
  • Οι εκδόσεις «Χατζηλάκου» στις 15/2 (12μ.) θα παρουσιάσουν το παραμύθι του Χρήστου Δεσύλλα «Το λουκουμοδάσος» και τη σειρά της Χρυσάνθης Σπυροπούλου - Σπανού «Κατασκευάζω - Δημιουργώ πρωτότυπες ιδέες».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ