Παρασκευή 21 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
Τηλεόραση
Αλλαγές στον «Alpha»

Μετά από τις αλλαγές που υπήρξαν στη διεύθυνση, αλλά και στο μετοχικό κεφάλαιο του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha», με την αποχώρηση, ουσιαστικά, του Στάθη Τσοτσορού και τον έλεγχο του σταθμού από τον Δ. Κοντομηνά, αναμενόμενες ήταν και οι αλλαγές στις διευθυντικές θέσεις της εταιρίας.

Σε αναγκαστική παραίτηση οδηγήθηκε ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του «Alpha» Αντώνης Σκυλλάκος. Υπεύθυνος όλων των δελτίων ειδήσεων ορίστηκε ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου, με αναπληρωτή τον Γιώργο Ψύλλα. Ο Θανάσης Αθανασιάδης, με αναπληρωτή τον Γιώργο Οικονομέα, θα είναι υπεύθυνος όλων των ενημερωτικών εκπομπών του «Alpha». Ο Θ. Αθανασιάδης θα παρουσιάζει, επίσης, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββάτου και της Κυριακής, εκ περιτροπής με τον Δ. Σταυρόπουλο.

Ηδη, στον «Alpha» έχει πάρει «θέση» και η Σοφία Τσιλιγιάννη, η οποία από καιρό έχει αποχωρήσει από την ΕΡΤ. Η Σοφία Τσιλιγιάννη θα παρουσιάζει από τη Δευτέρα 24 Φλεβάρη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Την ίδια μέρα, ξεκινά και η καθημερινή πρωινή εκπομπή «Πρώτη σελίδα» με τον Γιώργο Οικονομέα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ