Πέμπτη 20 Μάρτη 2003 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΡΗΣ 1-0
«Γλυκιά ήττα»

«Γλυκιά ήττα» υπέστη ο Αρης χτες στην Καισαριανή από τον Εθνικό Αστέρα, που μπορεί να νίκησε με 1-0 χάρις στο απευθείας φάουλ του Λουκά στο 54` εντούτοις οι «κίτρινοι» είναι αυτοί που πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Η νίκη του Αρη στο πρώτο παιχνίδι με 3-1 ήταν αυτή που ουσιαστικά του χάρισε το εισιτήριο για την τετράδα της διοργάνωσης όπου τον περιμένουν ήδη η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και το Αιγάλεω και σήμερα θα κληρωθούν τα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν την είσοδο στον τελικό. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τους Καισαριανιώτες να έχουν την ελαφρά πρωτοβουλία, σε μία αναμέτρηση που κύριο χαρακτηριστικό της ήταν οι δυνατές μονομαχίες που είχαν ως αποτέλεσμα πολλές κίτρινες κάρτες και για τις δύο ομάδες. Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουκά που έγραψε το 1-0 στις αρχές της επανάληψης έδωσε νέο ενδιαφέρον, και τον προπονητή των γηπεδούχων Αντώνη Μανίκα, βλέποντας ότι η πρόκριση δεν αποτελεί πλέον ουτοπία, να ρισκάρει βάζοντας στο παιχνίδι τους Παπαδημητρίου και Μπερνεάνου. Παρ' όλα αυτά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν τα προγνωστικά.

Εθνικός Αστέρας: Κιούρκος, Μούτας, Χουζούρης (61' Μπερνεάνου), Παπαθανασίου, Κολλιάκος, Αντωνίου, Ηπειρώτης (61' Παπαδημητρίου), Γιαννακίδης (77' Τζουγκάνοβιτς), Καρτάλης, Λούκα, Κοντόπουλος.

Αρης: Λαμπάκης, Μορίς, Κατσιαρός, Σελάντερ, Κνόπερ, Διγγόζης, Κούσας (61' Σίμιτς), Καμπάνταης, Επαλέ (72' Πανόπουλος), Κολτσίδας, Μπράγκα (63' Σκέντζος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ