Πέμπτη 20 Μάρτη 2003 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Με προσοχή για την πρόκριση

Μετράει τις ώρες ο Μαρκαριάν για την αναμέτρηση κόντρα στην Πόρτο

Sportidea

Μετράει τις ώρες ο Μαρκαριάν για την αναμέτρηση κόντρα στην Πόρτο
Κάτι ο τραυματισμός του Αγγελου Μπασινά, κάτι το γεγονός ότι σε ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν.... δει πολλά τα μάτια του, και ο Σέρχιο Μαρκαριάν κάθε αλλά παρά πετάει στα σύννεφα για τον σημερινό αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Πόρτο (20.30 ΕΤ1). Μπορεί οι «πράσινοι» πριν μια βδομάδα να έκαναν το σημαντικό βήμα για την πρόκριση επικρατώντας στο «Ντας Αντας» με 1-0, αλλά για τον Ουρουγουανό προπονητή τίποτα δεν έχει τελειώσει. «Ολα είναι ανοιχτά. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ολα είναι ανοιχτά. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Εχουμε μπροστά μας ακόμη 90 λεπτά. Η Πόρτο είναι δυνατή ομάδα και εμείς έχουμε σεβασμό για τον αντίπαλο. Θα παίξουμε για τη νίκη, αλλά με μεγάλη προσοχή. Το ένα γκολ δεν είναι μεγάλη διαφορά, αλλά κάτι σημαίνει. Η Πόρτο πιστεύω πως θα έχει το ίδιο στιλ παιχνιδιού, όπως και στην έδρα της. Εύχομαι να μην πάει το ματς στην παράταση γιατί θα είναι ζημιά για μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Για την απουσία του Αγγελο Μπασινά από ένα κρίσιμο παιχνίδι ο Σέρχιο Μαρκαριάν ανέφερε: «Ο Μπασινάς τρέχει, σκοράρει, εκτελεί τις στημένες φάσεις, είναι ο αρχηγός. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι ώστε ο αντικαταστάτης του να κάνει ό,τι μπορεί και όχι να κάνει ό,τι κάνει ο Μπασινάς». Πάντως, το όνομα τού αντικαταστάτη δεν αποκαλύφθηκε αφού όπως τόνισε ο «πράσινος» τεχνικός αυτό θα το μάθουν πρώτα οι ίδιοι οι παίκτες. Τις περισσότερες πιθανότητες όμως, συγκεντρώνει ο Κωνσταντινίδης.

Στην αντίπερα όχθη, οι Πορτογάλοι παρά το δύσκολο της αποστολής τους, δηλώνουν αισιόδοξοι ότι μπορούν να φύγουν από την Αθήνα έχοντας το εισιτήριο της πρόκρισης στα χέρια τους. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή της Πόρτο, Χοσέ Μουρίνιο. «Επιμένω σ' αυτό που είχα πει, ότι δηλαδή η πρόκριση θα κριθεί στα δύο παιχνίδια. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες παραμένουν 50-50, αφού θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας για τις δύο ομάδες». Αντίθετα με τον προπονητή του, πιο προσγειωμένος φάνηκε το μεγάλο αστέρι της ομάδας Ντέκο: «Ξέρουμε καλά ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα η νίκη του Παναθηναϊκού στον πρώτο αγώνα, δίνει στην ελληνική ομάδα ένα πλεονέκτημα για την πρόκριση». Στην αποστολή δε μετέχουν ο Πέδρο Εμανουέλ και ο Νούνο Βαλέντε ο οποίος είχε χάσει και το πρώτο παιχνίδι στο «Ντας Αντας» λόγω τραυματισμού και δεν είναι έτοιμος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ