Κυριακή 23 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ
Η αρχή του τέλους της παγκόσμιας ηγεμονίας των ΗΠΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΟΣ, Αντιστράτηγος ε.α., επίτιμος γενικός επιθεωρητής Στρατού

«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι χαμαιλέοντες κυβερνήτες των συμμάχων τους με πρωταγωνιστές αυτούς του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ισπανίας διέβησαν το ρουβικώνα.

Με περίσσευμα περιφρόνησης προς την υγιή διαμαρτυρία των Λαών του κόσμου, στις οποίες πρωταγωνιστούν οι Λαοί των χωρών τους, αποφάσισαν να επιτεθούν σε ένα Λαό τον οποίον προηγουμένως αφόπλισαν, με έωλα επιχειρήματα τα οποία ούτε οι ίδιοι πιστεύουν.

Υπηρετώντας τα στυγνά ιμπεριαλιστικά τους σχέδια και αυτοδιοριζόμενοι ως εκπρόσωποι του Θεού επί της Γης υπόσχονται την εξαγωγή μιας δημοκρατίας την οποία ήδη έχουν δολοφονήσει στις χώρες τους.

Ο τροχός της ιστορίας γυρίζει πλέον στο κενό...

Οι τεράστιες αντιδράσεις των λαών σε ολόκληρο τον πλανήτη αντί να τους συνετίσουν, τους εξαγριώνουν και παραληρούν με ένα πυρετικό πείσμα που τους οδηγεί σε ένα σχιζοφρενικό παροξυσμό. Ανάλογο παραλήρημα έζησε η ανθρωπότητα πριν 60 χρόνια αλλά οι τότε κυβερνήτες των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου ταυτίστηκαν με τους λαούς τους για τους οποίους τώρα αδιαφορούν.

Η Νέμεση της Ιστορίας όμως είναι αδέκαστη και ποτέ κανείς δεν έμεινε ατιμώρητος όταν την περιφρόνησε.

Ο σημερινός άοπλος Λαός του Ιράκ είναι το τελευταίο θύμα ενός πολιτισμού που πεθαίνει και ο πρώτος μάρτυρας ενός πολιτισμού που ανατέλλει. Ενός πολιτισμού που θα επαναφέρει το σεβασμό του ανθρώπου και θα τοποθετήσει στα απορρίμματα της ιστορίας τους τελευταίους δικτάτορες ενός πολιτισμού που αποσύρεται με πρωταγωνιστή τη θλιβερή φιγούρα του σημερινού "πλανητάρχη"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ