Τετάρτη 26 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
«ΔΡΑΣΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2003»
Εκδήλωση αύριο στο Πάντειο

Για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που μαίνεται ενάντια στο λαό του Ιράκ, τα δημοκρατικά αλλά και τα εργασιακά δικαιώματα, το ρόλο της ΕΕ σ' όλες αυτές τις εξελίξεις και τα προβλήματα του σύγχρονου πανεπιστημίου, θα συζητήσει η ακαδημαϊκή κοινότητα στην εκδήλωση που πραγματοποιεί αύριο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο η Κίνηση «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003».

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του ιδρύματος, στις 6.30 το απόγευμα, θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρύτανης του Παντείου, Ι. Βαβούρας, και θα μιλήσουν οι πανεπιστημιακοί Ηλίας Νικολόπουλος, Αγάπιος Παπανεοφύτου, Θεόδωρος Μαριόλης και Τάσος Καραγιάννης.

Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, συγκροτήθηκε πρόσφατα Επιτροπή της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003», με τη συμμετοχή μελών του Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του Ιδρύματος, εργαζομένων και φοιτητών, που έδωσε στη δημοσιότητα τη διακήρυξή της για όλους τους τομείς δράσης που αφορούν τα σύγχρονα προβλήματα του λαού.

  • Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι αναδιαρθρώσεις στην εκπαίδευση και τι συνέπειες και πολιτικές προεκτάσεις δημιουργούν» πραγματοποιεί και η Πρωτοβουλία Εκπαιδευτικών της κίνησης «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης αύριο Πέμπτη 27 Μάρτη, στις 8 μ.μ. Θα μιλήσουν οι Γιώργος Χουρμουζιάδης, βουλευτής του ΚΚΕ, καθηγητής ΑΠΘ, Λεωνίδας Αγγελής, καθηγητής συγκριτικής παιδαγωγικής (τμήμα Νηπιαγωγών) και Θανάσης Κρουστάλλης φιλόλογος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ