Σάββατο 5 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
Ισχυρές παρουσίες

Ισχυρότατες ομάδες θα εμφανίσουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αρσης Βαρών Ανδρών - Γυναικών (Λουτράκι 12-20 Απρίλη) δύο μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος, η Ρωσία και η Βουλγαρία. Η Ρωσία δήλωσε έξι κατόχους μεταλλίων σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τρεις αθλήτριες με ανάλογα. Από τη μεριά της, η Βουλγαρία έχει δηλώσει οκτώ αθλητές και αθλήτριες που έχουν στη συλλογή τους μετάλλια από Ολυμπιακούς Αγώνες, πρωταθλήματα κόσμου και Ευρώπης. Οι κυριότεροι αθλητές Βούλγαροι που έχουν δηλωθεί είναι: Στέφαν Γκεοργκίεφ, Γκαλαμπίν Μποέφσκι, Γκεόργκι Μαρκόφ, Ζλάταν Βάνεφ, Νικόλα Στογιάνοφ, Αλαν Τσαγκάεφ, Νταμιάν Νταμιάνοφ και στις γυναίκες Μιλένα Τρενταφίλοβα, Ιζαμπέλα Ντράγκνεβα, Νέλι Σίμοβα, Γκεργκάνα Κιρίλοβα.

Η ρωσική ομάδα: Ανδρες: Αντρέι Ματβέεφ, Γιούρι Μίσκοβιτς, Βλαντιμίρ Σμορτσκόφ, Βιατσεσβάλ Ιβανόφσκι, Ρομάν Μετσεριάκοφ, Γεβγένι Τσιγκίσεφ.

Η Δανία έχει δηλώσει μια αθλήτρια, η Εσθονία και η Σουηδία από δύο αθλητές, η Ολλανδία και η Ελβετία από ένα άνδρα, το Ισραήλ μια γυναίκα και η Φινλανδία έναν αθλητή και δύο αθλήτριες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ