Σάββατο 5 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
Τηλεόραση
Απεργία στο «Φίλαθλο»

Την πραγματοποίηση 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας από τις 10 π.μ. της Δευτέρα 7 Απριλίου ως τις 10 π.μ. της Τρίτης 8 Απριλίου στην εφημερίδα «Φίλαθλος» των εκδοτικών επιχειρήσεων «Κουρής Media Group ΕΠΕ» αποφάσισε το ΔΣ της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).

Η 24ωρη απεργία, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ, αποτελεί απάντηση στην κατάφωρα αντεργατική συμπεριφορά της εργοδοσίας στη συγκεκριμένη εφημερίδα, η οποία συστηματικά δεν εφαρμόζει τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας (ΣΣΕ), δεν καταβάλλει τα αναδρομικά που προκύπτουν από τις ΣΣΕ και καταστρατηγεί τους γενικότερους κανόνες της εργατικής νομοθεσίας.

«Απόδειξη όλων αυτών είναι ο πρόσφατος έλεγχος που έγινε από το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ) και οι ποινές, τις οποίες επέβαλε στο Συγκρότημα Κουρή», επισημαίνει η ΕΣΗΕΑ και καταλήγει: «Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι δε θα ανεχθεί τέτοια αντεργατική συμπεριφορά και η απεργία αυτή αποτελεί προειδοποίηση, που αφορά και τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης της Media Group ΕΠΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ