Τρίτη 8 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Νίκος Μπινιώρης
Νίκος Μπινιώρης
Φωτ.

Στη μνήμη των συντρόφων μας ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΠΕΝΟΥ και ΛΙΤΣΑΣ ΜΑΜΩΝΑ, που πρόσφατα έφυγαν από κοντά μας, για τους πολύχρονους αγώνες και την προσφορά τους στο εργατικό κίνημα, οι σύντροφοι και συντρόφισσες της ΚΟ Αιγάλεω προσφέρουν 130 ευρώ στο ΚΚΕ που πιστά υπηρέτησαν μέχρι το τέλος της ζωής τους.

  • Στη μνήμη της αγαπημένης και πάντα πρόσχαρης φίλης μας Λίτσας Μαμωνά, η οποία έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή, προσφέρουμε 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη». Ιρίνα, Ελισαίος και τα παιδιά

* * *

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της αγαπημένης κουμπάρας μου ΚΟΥΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ και αντί για λουλούδια στο νωπό τάφο της, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Ολγα Ν. Κυριαζοπούλου

  • Επίσης, στη μνήμη της Κούλας Χριστοδουλίδου ο αντιστασιακός Χρήστος Βαρυτιμιάδης προσφέρει 20 ευρώ στην ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

* * *

Στη μνήμη της αγωνίστριας ΕΛΕΝΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία έως την τελευταία πνοή της πίστευε και αγωνιζόταν για την επικράτηση του σοσιαλισμού, η κόρη της προσφέρει 500 ευρώ στο ΚΚΕ.

* * *

Την περασμένη Κυριακή, 6 του Απρίλη, έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο της αγαπημένης μητέρας και γιαγιάς ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΙΑΚΟΥ.

Στη μνήμη της και αντί για λουλούδια στον τάφο της, προσφέρουμε στο ΚΣ της ΚΝΕ 500 ευρώ για τις φοιτητικές εκλογές.

Γιώργος - Φαίη Κεφαλιακού, Κατερίνα Σαραντάκου

* * *

Φωτ.

Την 1η του Απρίλη συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΝΙΚΟΣ ΜΠΙΝΙΩΡΗΣ από την Κόκλα Μεσσηνίας.

Στη μνήμη του ο ανιψιός του Θεόδωρος Ντεβές προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΙΑ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 3 του Απρίλη 2003 και αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρω 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Υμηττού.

Λίτσα Μαμωνά
Λίτσα Μαμωνά
Κική Κέφη

* * *

Στη μνήμη όλων των συγχωριανών μου από το χωριό Σκάλα Μεσσηνίας, συναγωνιστών μου, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα ενάντια στους κατακτητές και στους ντόπιους φασίστες, για μια καλύτερη Ελλάδα, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Κηφισιάς 50 ευρώ στο ΚΚΕ, από τις γραμμές του οποίου αγωνίστηκαν ως το τέλος της ζωής τους: Ιωάννη Καρύδη, Παναγιώτη Παπαχρονόπουλου, Νικολάου και Αλέξανδρου Μπούντου, Δημήτρη, Μιχάλη και Ελένης Μιχαλοπούλου, Κωνσταντίνου, Θεόδωρου και Νικολάου Καπούτση, Γεωργίου Μαργαρίτη, Ευστάθιου Τσούντα.

Χρήστος Καρύδης, αντιστασιακός

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών, οι οποίοι έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή, ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΤΑΡΑΧΤΗ και ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΔΑΡΗ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Αρχαίας Ολυμπίας, 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Βάσω Γεωργούλη


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ