Παρασκευή 18 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ωρα για δράση

Πάνω που κοντεύαμε να ξεχάσουμε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα πόλο της Α1 επιτέλους η ώρα της δράσης και της τελικής ευθείας έφθασε. Από σήμερα, το ενδιαφέρον κορυφώνεται, αφού αρχίζουν οι ημιτελικοί αλλά και η μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Στην κόντρα του τίτλου ξεχωρίζει το πειραϊκό ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Εθνικού, ενώ το δικό του ενδιαφέρον έχει το δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών μεταξύ της Βουλιαγμένης και της Χίου. Στον Πειραιά οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν τους συμπολίτες τους «κυανόλευκους» με σκοπό βέβαια να κάνουν το πρώτο από τα δυο βήματα που χρειάζονται για να σφραγίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό. Αν και έχουν το πλεονέκτημα έδρας σε περίπτωση που χρειαστεί τρίτο παιχνίδι το γεγονός ότι όλα τα παιχνίδια των δυο ομάδων θα γίνουν στο κοινό κολυμβητήριο του Πειραιά δίνει ένα παραπάνω ενδιαφέρον στην κόντρα.

Η πρωτοπόρος Βουλιαγμένη θα υποδεχτεί τη φετινή ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Χίο με τους «μπέμπηδες» να είναι το λογικό φαβορί. Παρ' όλα αυτά, οι Χιώτες δείχνουν αποφασισμένοι να μη χαλάσουν στο τέλος ό,τι έχτιζαν όλη τη χρονιά.

Για τη διεκδίκηση της 5ης θέσης θα φιλοξενήσουν τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά το πρόγραμμα: Ολυμπιακός - Εθνικός (Πειραιάς 18.00), Βουλιαγμένη - Χίος (Βουλιαγμένη 19.30), Χανιά - ΠΑΟΚ (Χανίων 18.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ