Τετάρτη 30 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
Τηλεόραση
Θεατρικές ερμηνείες

Η εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος «Θεατρικές ερμηνείες» αυτή τη βδομάδα παρουσιάζει αποσπάσματα από θεατρικά έργα, που γράφτηκαν ειδικά για το ραδιόφωνο και μεταδόθηκαν την περίοδο 1982-1983 από την εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος «Οι μεγάλοι συγγραφείς γράφουν για το ραδιόφωνο» του Πέτρου Μάρκαρη.

Σήμερα θα μεταδοθούν αποσπάσματα από το έργο «Η σιωπή» της Ναταλί Σαρότ, σε μετάφραση της Ειρήνης Λεβίδη και σκηνοθεσία του Βασίλη Παπαβασιλείου. Ακούγονται οι ηθοποιοί Λευτέρης Βογιατζής, Ράνια Οικονομίδου, Τάσος Μπαντής, Σμαράγδα Σμυρναίου, Μελίνα Μποτέλη, Νίκος Τσιλούνης και Αννα Κοκκίνου.

Την Πρωτομαγιά θα μεταδοθούν σκηνές από το έργο «Το αντικείμενο» του Τζάιλς Κούπερ. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Θεοδοσιάδη και τους κεντρικούς ρόλους ερμηνεύουν η Αντιγόνη Βαλάκου, ο Ανδρέας Μπάρκουλης και ο Κώστας Κοντογιάννης.

Την Παρασκευή σειρά έχει το έργο του Φρανκ Μάρκους «Το παράθυρο», σε μετάφραση Μάνιας Δελαπόρτα και σκηνοθεσία Αντώνη Βογιάζου. Ακούγονται οι ηθοποιοί Φάνης Χηνάς και Τάσος Περζικιανίδης. Την εκπομπή επιμελείται η Αιμιλία Κτενά (Τρίτο Πρόγραμμα στις 17.05).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ