Παρασκευή 25 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
Τηλεόραση
Ανάσταση ... μετά μουσικής

Με μουσική, τραγούδια και όμορφες παρέες, θα υποδεχτούν την Ανάσταση οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Από νωρίς το μεσημέρι και τη ΝΕΤ, στις 14.00, στις σελίδες της εκπομπής «Ιχνηλάτες», ξεδιπλώνεται το «ματς» της ζωής του Γιώργου Μανιώτη. Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Γιάννης Βαρβέρης, ο Γιάννης Κοντός, ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Νένα Βενετσάνου συναντιούνται στην εκπομπή του Δαβίδ Ναχμία και σκιαγραφούν την προσωπικότητα του Ελληνα συγγραφέα. Η κινηματογράφηση των τραγουδιών είναι του Στάθη Πλώτα.

Λίγο μετά την Ανάσταση, στις 00.30 από την ΕΤ-1, η Σεμίνα Διγενή παρουσιάζει ένα εορταστικό «Κοίτα τι έκανες», στο οποίο υποδέχεται την Καίτη Γκρέυ, που ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Καλεσμένοι στο στούντιο είναι οι: Κώστας Φέρρης, Αννα Φόνσου, Γιάννης Σπανός, Γιώργος Κατσαρός, Πέτρος Ιμβριος, κ.ά.

Στο «Καφέ Αμερικέν» υποδέχεται τους τηλεθεατές η ΕΤ-3, μετά την Ανάσταση στις 00.30, με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και την Μαρία Ρουσσέα.

Μια ώρα πριν την Ανάσταση, στις 23.00, το MEGA θα μεταδώσει ένα μουσικό αφιέρωμα στις παραστάσεις που έδωσαν ο Γιώργος Νταλάρας και η Μαρινέλλα στο Μέγαρο Μουσικής. Οι δύο καλλιτέχνες, από τις πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, έσμιξαν στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής σε τραγούδια σπουδαίων δημιουργών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ