Τετάρτη 30 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Θέατρο
Μεταπασχαλινές παραστάσεις

«Σ' εσάς που με ακούτε», στο «Θέατρο οδού Κυκλάδων»
«Σ' εσάς που με ακούτε», στο «Θέατρο οδού Κυκλάδων»
Τα περισσότερα θέατρα έχουν κατεβάσει την αυλαία τους, αλλά κάποια συνεχίζουν. Στο «Θέατρο της οδού Κυκλάδων», η «νέα Σκηνή» του Λευτέρη Βογιατζή συνεχίζει να παρουσιάζει -από χτες και μέχρι την 1η Ιουνίου, το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη «Σ' εσάς που με ακούτε». Στη συνέχεια, ο Λευτέρης Βογιατζής θα παρουσιάσει ένα ακόμη έργο της Σάρα Κέιν, το «Λαχταρώ», σε μετάφραση Τζένης Μαστοράκη, σκηνικά - κοστούμια Μαγιού Τρικεριώτη. Στη διανομή μετέχουν οι: Λ. Βογιατζής, Αγλαΐα Παππά, Αγγελική Παπαθεμελή, Βασίλης Μπουλουγούρης.

Συνεχίζονται επίσης οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου: Στη Νέα Σκηνή, με το έργο του Λουίτζι Πιραντέλο «Εξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα» (έως τις 18/5). Στο «Κοτοπούλη - Ρεξ» μέχρι τις 11/5 θα παίζεται «Η τρελή του Σαγιό» του Ζαν Αζιροντού. Και στο «Παιδικό Στέκι» «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες».

Συνεχίζονται και οι παραστάσεις στα εξής θέατρα: «Θέατρο Εξαρχείων» με το έργο του Νίκολας Ράιτ «Η κυρία Κλάιν». «Μουσούρη» από τις 30/4 - 18/5 με το επιτυχημένο «Proof». Το «Εμπορικόν» από 30/4 - 18/5 με την ελληνική σάτιρα «Οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας». Επίσης: «Αθηναΐς» («Η κλασική συνταγή»), «Αθηνών» («Φλαντρό»), «Ανοιχτό» («Ορέστεια»), «Αρώνη» («www.hamlet.comedy.gr»), «Δίπυλον» («Με αφορμή τον Σαίξπηρ: λέγε με Ιουλιέτα»), «Ελεύθερη Εκφραση» («Η σονάτα του Σεληνόφωτος»). «Επί Κολωνώ» («Κοιμήσου γλυκό μου παιδάκι»), «Θέατρο Ημέρας» («Ματς»), «Κεφαλληνίας» («Ο Γλάρος»), «Νέο Ελληνικό Θέατρο» («Κασέτα»), «Πορεία» («Το δάσος»), «Σχεδία» («Τείχος»), «Τρένο στο Ρουφ» («Η ωραία θυμωμένη»).

Από τις 2-31/5 θα συνεχιστούν και οι παιδικές σκηνές στο θέατρο «Πειραιώς 131» με το έργο της Κάρμεν Ρουγγέρη «Αίσωπος! Κάτι θέλει να μας πει...» και στο θέατρο «Κιβωτός» με το έργο, επίσης της Κάρμεν Ρουγγέρη «Ερχεσαι μαζί μου; Το παραμύθι με τα παραμύθια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ