Τετάρτη 30 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ
Χωρίς Αμανατίδη

Μετά τους Πατσατζόγλου, Κυργιάκο, Νικολαΐδη, ο Ρεχάγκελ δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό φιλικό με τη Σλοβακία (19.00, ΑΛΦΑ) ούτε τον Γιάννη Αμανατίδη. Ο μεσοεπιθετικός της Στουτγκάρδης υπέστη υποτροπή σε παλιό του τραύμα στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου αγώνα με τη Χάνσα Ρόστοκ. Ετσι δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή που από χτες βρίσκεται στην πόλη Ζίλινα. Αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας το χαρακτήρισε «μια καλή ευκαιρία πριν από τους αγώνες για τα προκριματικά του EURO 2004, με την Ισπανία και την Ουκρανία, να παίξουμε με έναν αντίπαλο αρκετά δυνατό, σαν τεστ για να δούμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Είναι, επίσης, σημαντικό ότι θα συναντηθούμε και πάλι με τους παίκτες».

  • Επίσης σήμερα, στην πόλη Πουχόφ (16.00), η Εθνική ελπίδων δίνει φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Σλοβακίας. Ο Στέλιος Μανωλάς επιζητά τέτοιες ευκαιρίες αφού όπως έχει δηλώσει «μας χρειάζονται γιατί η ομάδα, για προφανής λόγους, συνεχώς αλλάζει. Τα φιλικά παιχνίδια λοιπόν μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργούμε ομοιογένεια και οι παίχτες να γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους».

Σήμερα θα διεξαχθεί και ο αγώνας της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων με την αντίστοιχη της Σλοβακίας στην πόλη Πουχόφ στις 4 μ.μ. ώρα Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ