Τετάρτη 7 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Οργανωμένα ενάντια στον ιμπεριαλισμό

Κομμουνιστές όλου του κόσμου «ενωθείτε» για να ενώσετε όλους τους προλετάριους. Ενωθείτε όλοι εσείς που γνωρίζετε από τα «μέσα» την αλήθεια. Εσείς που έχετε εμπεδώσει επακριβώς όσα διαπίστωσε και «προφήτευσε» ο Μαρξ. Ολα όσα μαζί του και μετά απ' αυτόν ανέλυσε και «προχώρησε» ο Ενγκελς, ο «γιος» του. Κάπως έτσι έχει τοποθετηθεί στη συνείδησή μου ο δεύτερος, (ακριβώς όπως ο Θεός σε σχέση με τον Χριστό)!

Ενωθείτε όλοι εσείς που έχετε εμπεδώσει, δυο φορές επακριβώς, όσα δίδαξε στη θεωρία ή στην πράξη ο Λένιν.

Κομμουνιστές όλου του κόσμου «ανασκουμπωθείτε»! Βοηθήστε όλους αυτούς που σας «εμπιστεύονται» να εμπεδώσουν τη διδαχή των διδαχών που δίδαξαν οι «θεοί» και οι «γιοι» τους. Αγώνας! Αγώνας οργανωμένος, κάτω από τις αρχές που μας κληροδότησαν. Οργανωμένος αγώνας, γιατί ούτε ο Χριστός «δείπνησε» μόνος του πριν την Ανάσταση, (ήταν μαζί με τους μαθητές του, του «συντρόφους» του), ούτε ο Λένιν «πορεύτηκε» μόνος του στη Μεγάλη Οχτωβριανή Επανάσταση, (ήταν μαζί με τους συντρόφους του, με τους «μαθητές» του).

Κομμουνιστές όλου του κόσμου «επιτεθείτε»! «Επιτεθείτε» και ενώστε όλους τους λαούς κάτω από τη σημαία του κοινού λαϊκού συμφέροντος. Και κοινά συμφέροντα έχουν πολλά οι λαοί του Πλανήτη, αφού έχουν κοινό εχθρό και μάλιστα άκρως επικίνδυνο! Ιμπεριαλισμός είναι τ' όνομα του. Οπως λέμε διάβολος!

Τον ιμπεριαλισμό τον βιώνουμε ασταμάτητα πάνω από έναν αιώνα, άλλοτε μέσα από μια ιμπεριαλιστική ειρήνη, και άλλοτε μέσα από έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Μόνο που άλλοι, από τη μεγάλη μάζα του λαού, (στην Ελλάδα π.χ.) δεν μπορούν να τον «ερμηνεύσουν» και άλλοι δε «θέλουν». Μια καλή «συνταγή» είναι να «ασχοληθούμε» με αυτούς που δεν «μπορούν», να τους βοηθήσουμε να το καταφέρουν...

Κι έτσι «οργανωμένα» ας προχωρήσουν οι λαοί στην ένταση της οργανωμένης αντίστασης και του οργανωμένου αγώνα σε αντιιμπεριαλιστική - αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση μέσα στην κάθε χώρα ξεχωριστά και σε απόλυτο συνδυασμό με τις άλλες χώρες, τους άλλους λαούς του Πλανήτη. Αυτό θα αποδειχτεί όχι μόνο το αντίπαλο δέος, μα η πυρκαγιά που θα σαρώσει στο πέρασμά της κάθε τι «σάπιο», κάθε τι «ξερό». Είναι επιστημονικά και ιστορικά αποδεδειγμένο πως όντως μπορεί να υπάρξει ένας «καλύτερος κόσμος», ο οποίος μάλιστα έχει και «ονοματεπώνυμο»: Σοσιαλισμός - Κομμουνισμός. Καλή Επανάσταση

ΚΕΛΜΠΕΣΗ - ΓΚΙΟΥΝΗ Καλή

ΥΓ.: Δε δηλώνω θρησκευόμενη ή όχι, απλά και μόνο γιατί θέλω να αναδείξω πως το λαϊκό συμφέρον είναι κοινό. Αφορά θρησκευόμενους και μη.


Καλή - ΓΚΕΛΜΠΕΣΗ - ΓΚΙΟΥΝΗ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ