Τετάρτη 7 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Αντώνης Λάτας
Αντώνης Λάτας
Φωτ.

Τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής και των Παραρτημάτων των περιοχών Ηπείρου, Κέρκυρας, Λευκάδας της ΠΕΑΕΑ, καθώς επίσης και των τοπικών Παραρτημάτων της Πανελλήνιας Ενωσης Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων απευθύνουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του ακλόνητου κομμουνιστή, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΦΑ, ο οποίος για πολλά χρόνια έζησε πολιτικός πρόσφυγας. Και υπόσχονται στη συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα, στα παιδιά τους και στους συγγενείς του, ότι θα τον θυμούνται πάντα και θα διαθέσουν όλες τις δυνάμεις τους για να αναπληρώσουν το κενό που άφησε ο παλαίμαχος αγωνιστής.

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΠΕΛΗ, από την Αμυγδαλιά Φωκίδας.

Της αδελφής μου ΜΑΡΙΑΣ και του συζύγου της ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ.

Του αδελφού μου ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΕΛΗ.

Του αδελφού μου ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΕΛΗ.

Της αδελφής μου ΕΥΘΥΜΙΑΣ και του συζύγου της ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, καθώς και στη μνήμη του αθάνατου ηγέτη ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ, προσφέρω στο ΚΚΕ 150 ευρώ.

Μήτσος Παπέλης

* * *

Φωτ.-

Σήμερα 7 Μάη συμπληρώνονται 19 χρόνια από τη γέννηση του ΑΝΤΩΝΗ ΛΑΤΑ και 9 μήνες από τότε που έχασε τη μάχη για τη ζωή, τη στιγμή ακριβώς που είχε καταφέρει να πραγματοποιήσει τους σκοπούς του.

Δημήτρης Μπάφας
Δημήτρης Μπάφας
Στη μνήμη του προσφέρουμε 40 ευρώ στη Μαθητική ΟΒ της Καισαριανής της ΚΝΕ, της οποίας ήταν δραστήριο μέλος.

Η γιαγιά του Ελένη

Οι γονείς του Πόπη και Δήμος

Οι αδελφές του Ελένη και Κατερίνα

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αξέχαστης συντρόφισσας ΑΓΟΡΙΤΣΑΣ (Ρίτσας) ΤΣΙΑΚΙΡΗ ο δημοσιογράφος Νίκος Καραντινός προσφέρει, μέσω ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη», 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη των γονιών του ΕΥΚΛΕΙΔΗ και ΜΑΡΙΑΣ και του αδελφού του ΑΛΕΚΟΥ, ο οποίος εκτελέστηκε από τους Γερμανούς, ο Γιάννης Μενιδιάτης από τα Μέγαρα προσφέρει στην ΚΟΒ Μεγάρων 700 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΚΙΑ, ο οποίος πέθανε την 1η Μάη 2003, ο αδελφός του Δήμος και ο ανιψιός του Μανώλης Πάκιας πρόσφεραν 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Φίλοι της Εθνικής Αντίστασης και μέλη του Παραρτήματος Μελισσίων της ΠΕΑΕΑ προσφέρουν στη «Δημοκρατική Μέριμνα» 180 ευρώ.

* * *

Η Αλεξάνδρα Πολυχρονιάδη πρόσφερε 20 ευρώ στη «Δημοκρατική Μέριμνα» στη μνήμη του συζύγου της ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΡΓΑΝΑ, ο οποίος ως το τέλος της ζωής του παρέμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ, η γυναίκα του Κική Παργανά προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αιγάλεω.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή ΖΑΧΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, η Ιωάννα Φυτοπούλου πρόσφερε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέας Πεντέλης.

* * *

Ο Ηλίας Τζεβελέκος πρόσφερε 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» στη μνήμη της γυναίκας του ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ.


Αγορίτσα Τσιακίρη
Αγορίτσα Τσιακίρη

Παναγιώτης Πάκιας
Παναγιώτης Πάκιας

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ