Πέμπτη 16 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ζητούν ίδρυση ΤΕΒΕ στο Σιδηρόκαστρο

Τη δημιουργία υποκαταστήματος του ΤΕΒΕ στο Σιδηρόκαστρο , ζητά με επιστολή της προς τον πρόεδρο και τη διοίκηση του Ταμείου, η Ομοσπονδία Συλλόγων Επαγγελματιών Σιντικής.

Οπως επισημαίνει η Ομοσπονδία, υπάρχει υποκατάστημα του ΤΕΒΕ στις Σέρρες, που απέχει 65 χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα τη μεγάλη ταλαιπωρία των ασφαλισμένων. «Για παράδειγμα - σημειώνει - ο επαγγελματίας της κοινότητας Καστανούσης, που απέχει από τις Σέρρες 70 χιλιόμετρα, για θεώρηση στοιχείων στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Σιδηρόκαστρου, όπου υπάγεται, θέλει τουλάχιστον δυο μέρες, καθώς χρειάζεται βεβαίωση από το ΤΕΒΕ Σερρών».

Στην επαρχία - συνεχίζει - υπάρχουν τέσσερις δήμοι και 54 κοινότητες και ο αριθμός των ασφαλισμένων στο ΤΕΒΕ είναι μεγάλος, πάνω από 1.000. Επιπλέον επισημαίνει ότι υπάρχει χώρος για τη στέγαση του υποκαταστήματος, στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ενώ η Ομοσπονδία έχει προμηθευτεί σύγχρονο ηλεκτρονικό υπολογιστή με απευθείας σύνδεση με το Επιμελητήριο Ν. Σερρών για έκδοση πάσης φύσεως δικαιολογητικών για τους ασφαλισμένους.

Η Ομοσπονδία υπογραμμίζει πως η δημιουργία υποκαταστήματος είναι αίτημα όλων των ενώσεων επαγγελματιών και των φορέων της επαρχίας και ζητά την ικανοποίησή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ