Πέμπτη 16 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Παράταση αγωνίας

Παράταση στην αγωνία μέχρι την επόμενη και τελευταία αγωνιστική της Β` φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ έδωσαν η Ρεάλ Μαδρίτης και Ντιναμό Κιέβου, προκειμένου να αναδειχτεί η δεύτερη ομάδα που θα συνοδεύσει την Μπάγερ Μονάχου στους προημιτελικούς. Η ισοπαλία που απέσπασαν οι Ουκρανοί στο Μπερναμπέου με 2-2 δεν ξεκαθάρισε το τοπίο και έφερε τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με 7 βαθμούς. Την τελευταία αγωνιστική η Ντιναμό υποδέχεται την αδιάφορη Μπάγερ, ενώ η Ρεάλ παίζει με την επίσης αδιάφορη Ρόζεμπουργκ. Στο άλλο παιχνίδι, η Μπάγερ υπό καταρρακτώδη βροχή πέτυχε άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά επί της Ρόζεμπουργκ με 2-1. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Μπάγερ 13, Ρεάλ 7, Ντιναμό Κιέβου 7, Ρόζεμπουργκ 1.

Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Τσέλσι επί της Φέγενορντ με 3-1 που εδραίωσε την αγγλική ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας ήταν το σημαντικότερο γεγονός στον 4ο όμιλο. Πάντως και στο άλλο παιχνίδι είχαμε μεγάλο σκορ, αφού η Λάτσιο έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μαρσέιγ που νίκησε με 5-1. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1. Τσέλσι 10β, 2. Λάτσιο 8β, 3. Φέγενορντ 7β, 4. Μαρσέιγ 3β.

Κύπελλο ΟΥΕΦΑ

Τα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ διεξάγονται σήμερα το βράδυ. Από τα οκτώ παιχνίδια ξεχωρίζει αυτό που γίνεται στο Χάιμπουρι μεταξύ της Αρσεναλ και της Βέρντερ Βρέμης. Σπουδαία παιχνίδια γίνονται και στην Ισπανία. Στο Βίγκο, η Θέλτα υποδέχεται τη Λανς που έβγαλε νοκ - άουτ μία άλλη ισπανική ομάδα, την Ατλέτικο, στον προηγούμενο γύρο. Στη Μαγιόρκα η τοπική ομάδα φιλοξενεί τη Γαλατασαράι και θέλει ένα καλό σκορ ενόψει της δύσκολης όπως αναμένεται ρεβάνς του «Αλί Σαμί Γεν». Τέλος, η Λιντς μετά την επιτυχία της επί της Ρόμα, θεωρητικά έχει το ευκολότερο έργο απέναντι στη Σλάβια Πράγας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ