Πέμπτη 29 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Νέες συμφωνίες και... εμπόδια

Τώρα το θέμα είναι τι να πρωτογράψεις για την ΑΕΚ. Το ρεπορτάζ κανονικά θα έπρεπε να αναφέρει τη συμφωνία που επιτεύχθηκε χτες το απόγευμα μεταξύ Ψωμιάδη και «ΕΝΙΚ» για μεταβίβαση σήμερα των μετοχών του πρώτου προς την πολυεθνική. Αυτά κανονικά... Τώρα, εάν λάβουμε υπόψη ότι αυτό γίνεται για τρίτη φορά μέσα σε 15 ημέρες περίπου και ότι μέχρι σήμερα το μεσημέρι που είναι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, ο χρόνος παραείναι πολύς για όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε...

Πάντως, όπως και να έχουν τα πράγματα, τη συμφωνία επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον «SuperΣΠOP FM» ο οικονομικός διευθυντής της «ENIC», κ. Κόλεγκοτ. «Συμφωνήσαμε με τον κύριο Ψωμιάδη, το θέμα είναι πλέον διαδικαστικό. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία, την Πέμπτη θα μπουν οι υπογραφές» είπε μεταξύ άλλων.

Και βέβαια μπορεί οι Εγγλέζοι να μην ανησυχούν όμως στην Ελλάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ενα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού άναψε... φωτιές. Ο κ. Παπαλάκης επικοινώνησε με το νομικό εκπρόσωπο της «ENIC», κ. Καρυτινό και του ανακοίνωσε ότι ακόμη κι αν η πολυεθνική εταιρία αγοράσει το 38% της εταιρίας «Ippoventure», το πακέτο θα είναι άκυρο, διότι, η εταιρία συμφερόντων του Μάκη Ψωμιάδη δεν έχει καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ