Σάββατο 31 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΣ... Β' Εθνική

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, απέρριψε χτες την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννενα, επικυρώνοντας ταυτόχρονα τον υποβιβασμό του στη Β' Εθνική. Ετσι την Κυριακή στις 18.00 (ΑΛΦΑ και ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) στο γήπεδο του Βόλου τη μια θέση που απομένει για τη «μεγάλη» κατηγορία θα διεκδικήσουν Ιωνικός και Καλαμαριά.

Οι Γιαννιώτες είχαν ζητήσει ανατροπή της απόφασης που πήρε η ΕΕ στην ΕΠΑΕ και ή η Καλαμαριά ν' αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ ή ν' αναβληθεί το μπαράζ ως την οριστική απόφαση. Ομως η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε, ομόφωνα σύμφωνα με πληροφορίες, τα αιτήματα και τα επιχειρήματα του «Αγιαξ της Ηπείρου». Οι χαμένοι φυσικά θα αντιδράσουν. Εκτός από τα αναμενόμενα, δηλαδή κινητοποιήσεις φιλάθλων, ποδοσφαιρικών και μη παραγόντων, δηλώσεις αγανάκτησης, πιέσεις κλπ., έχουν προαναγγείλει και νέα (την τελευταία που δικαιούνται) έφεση. Κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας. Και η προσφυγή πάντως και η εκδίκασή της θα γίνουν μετά το παιχνίδι.

Βαριές ήταν οι «καμπάνες» που έπεσαν σε Αρη και ΠΑΟΚ για τα όσα έκαναν οι οπαδοί τους στο μεταξύ τους τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στην Τούμπα. Οι κιτρινόμαυροι τιμωρήθηκαν με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, ενώ οι ασπρόμαυροι με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Επιπλέον, ο Αρης καλείται να πληρώσει πρόστιμο 6.000 ευρώ και ο ΠΑΟΚ 3.000 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ