Πέμπτη 5 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 61
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ανένδοτος ο Οκκάς

Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω, λέει ο λαός. Συμφωνεί μ' αυτή τη ρήση και ο μάνατζερ του Γιαννάκη Οκκά, Κώστας Μπότος, ο οποίος δήλωσε την Τετάρτη πως ακόμη κι αν εξοφλήσει ο ΠΑΟΚ τον Κύπριο επιθετικό, η απόφασή του δε θα αλλάξει και θα επιμείνει για την ελευθερία του. «Εχουμε προσφύγει στα αρμόδια όργανα για να διεκδικήσουμε την ελευθερία μας και για τις οφειλές, από τα δεδουλευμένα. Παράλληλα, αναζητούμε καλύτερες συνθήκες εργασίας. Δε σημαίνει όμως ότι σε περίπτωση που πληρωθούμε, θα βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας», είπε ο Κ. Μπότος ο οποίος δε θέλησε να «μπει» σε λεπτομέρειες όσον αφορά στις προτάσεις που έχει στα χέρια του για τον Οκκά.

  • Το ενδιαφέρον του Ηρακλή για τον Χέσους Μπράγκα και τον Αλεξάντερ Βασόσκι που αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και τη Βαρντάρ Σκοπίων αποκάλυψε με δηλώσεις του στον αθλητικό Μετρόπολις ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου αμυντικού, κ. Δαδάλας. «Είχα μία συνάντηση εγώ και μέλη της διοίκησης της Βαρντάρ, με τον κ. Σπανουδάκη. Μιλήσαμε για τον Μπράγκα και τον Αλεξάντερ Βασόσκι της Βαρντάρ Σκοπίων που ενδιαφέρουν τους "κυανολεύκους"», είπε ο κ. Δαδάλας. Ως μία από τις πιο «καθαρές» ομάδες του πρωταθλήματος που διαθέτει εγκαταστάσεις οι οποίες του επιτρέπουν να κάνει μεγάλη ομάδα για το μέλλον, χαρακτήρισε τον Ηρακλή ο Κώστας Χαλκιάς που πρόσφατα πήρε... διαζύγιο από τον Γηραιό.
  • Την πίστη του στον Αρη εξέφρασε με δηλώσεις του την Τετάρτη ο Καμερουνέζος άσος των «κίτρινων», Ζοέλ Επαλέ. Ο διεθνής μέσος, το όνομα του οποίου «παίζει» για αρκετές ομάδες της Α΄ Εθνικής, μιλώντας στο αθλητικό Μετρόπολις, ξεκαθάρισε πως θέλησή του αποτελεί η παραμονή στο Χαριλάου αρκεί... «να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε». Ο Επαλέ αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της περιόδου αναγκάστηκε: «να δανειστώ από τον προπονητή μου και από κάποιο άνθρωπο της διοίκησης προκειμένου να λύσω κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένειά μου». Την παραίτησή του από το ΔΣ της ΠΑΕ Αρης, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του την Τετάρτη, ο Σταμάτης Καραμανλής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ