Κυριακή 8 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η ΑΕ Λήμνου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση σήμερα Κυριακή, στις 8.30 μ.μ., στο Κυδάδειο Κτίριο, στη Μύρινα Λήμνου, με θέμα: «Οι προτάσεις και η δράση της ΚΟ Λήμνου». Στην εκδήλωση θα τιμηθούν με τιμητικό μετάλλιο μέλη, οπαδοί και αντιστασιακοί του νησιού. Θα παρευρεθεί ο βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης.

-- Οι εργατικές ΚΟΒ Χαλκίδας του ΚΚΕ διοργανώνουν σήμερα Κυριακή, στις 6 μ.μ., στα γραφεία της Οργάνωσης (Σταμάτη 4 - Παίδων στην πλατεία Τζαμιού), εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Απολύσεις - Ανεργία και Σύγχρονες ανάγκες της εργαζόμενης νεολαίας».

-- Εκδήλωση - σύσκεψη με θέμα τα προβλήματα των ΕΒΕ και τις θέσεις και προτάσεις του ΚΚΕ, οργανώνει την Τρίτη 10 Ιούνη, η Κομματική Οργάνωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής. Η εκδήλωση θα γίνει στις 8.30 το βράδυ στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27).

-- Με θέμα τις επιπτώσεις της ακολουθούμενης πολιτικής στους ΕΒΕ, διοργανώνεται σύσκεψη στην πιτσαρία «ΒΕΡΑ» στο Γαλάτσι (οδός Πρωτοπαπαδάκη, δίπλα στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης), στις 10 Ιούνη, στις 9 μ.μ.

Στα Χανιά την Τρίτη 10/6

-- Περιοδεία - ομιλία στη ΔΕΗ Λίμνης πραγματοποιεί ο Γιώργος Νταγκουνάκης, γραμματέας της ΝΕ Χανίων και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Πλατιά σύσκεψη διοργανώνει η ΚΟΒ Αρμένων, σε αίθουσα του παλιού κοινοτικού γραφείου του Δήμου Αρμένων στις 8.30 μμ με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ