Κυριακή 8 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ
Οι θέσεις και οι προτάσεις για τους ΕΒΕ

Eurokinissi

Μια ακόμη παρέμβαση για τα προβλήματα των μικρών ΕΒΕ, τα οποία καθημερινά οξύνονται, πραγματοποιεί το ΚΚΕ με τη συγκέντρωση - συζήτηση που διοργανώνει η Αχτίδα ΕΒΕ της ΚΟΑ του ΚΚΕ αύριο Δευτέρα 9 Ιούνη στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕΫ (πλατεία Καραϊσκάκη). Το θέμα της εκδήλωσης είναι: «Οι προτάσεις και οι θέσεις του ΚΚΕ για τα προβλήματα των επαγγελματοβιοτεχνών» και θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Η πολιτική που υπηρετούν με συνέπεια ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΣΥΝ είναι αδιέξοδη, σε οδηγεί στη συρρίκνωση και τον αφανισμό», τονίζει η Αχτίδα ΕΒΕ της ΚΟΑ στην πρόσκλησή της, απευθυνόμενη σε κάθε επαγγελματία, βιοτέχνη και έμπορο της Αττικής.

Η οργάνωση προσθέτει ότι «η προσπάθεια για επιβίωση της επιχείρησής σου πνίγεται από την πολιτική των καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων και τη συγκεντροποίηση του κεφαλαίου, που υπηρετούν κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Ενωση». Επισημαίνει ακόμη ότι η πολιτική που εφαρμόζεται μεγαλώνει καθημερινά τα κέρδη των μονοπωλίων, δίνει κίνητρα και φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο, προωθεί την απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων.

Τέλος, επισημαίνει ότι το ΚΚΕ στάθηκε πάντα δίπλα στους αγώνες των ΕΒΕ, αντιπάλεψε και συγκρούστηκε με τη φιλομονοπωλιακή πολιτική, έχει συγκεκριμένες προτάσεις για την επιβίωση της μικρής επιχείρησης στο πλαίσιο της λαϊκής οικονομίας και σήμερα καλεί στη δημιουργία μετώπου αντίστασης μαζί με τους εργάτες - υπάλληλους - αγρότες για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και για μια άλλη πορεία της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ