Παρασκευή 13 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κοντά σε Γκουιντολίν

Οι αποδεσμεύσεις των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται και η πρόσληψη προπονητή απασχολούν περισσότερο τον Ολυμπιακό αυτές τις μέρες. Η... βαλίτσα πάει μακριά και οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να τελειώνουν με τις υποθέσεις αυτές πριν προχωρήσουν στις μετεγγραφές. Αλλωστε, λόγο στις αποκτήσεις παικτών θα έχει και ο νέος τεχνικός, ο οποίος ενδέχεται να είναι ο 48χρονος Ιταλός, Φραντσέσκο Γκουιντολίν.

Οσον αφορά στις αποδεσμεύσεις, πρώτοι στη λίστα είναι οι Ζε Ελίας και Μπερμούδες. Ο μάνατζερ του Κολομβιανού αμυντικού αναμένεται να βρεθεί σήμερα στην πατρίδα μας και να συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Λούβαρη, για να βρεθεί η χρυσή τομή και να λυθεί το συμβόλαιό του. Λέγεται πως ο μάνατζερ του Κολομβιανού θα έρθει με πρόταση στα χέρια του, η οποία είναι από τη μεξικανική, Κρουζ Αζούλ. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του Ζε Ελίας, λέγεται πως τα όσα γνωστοποίησε στον ισχυρό άνδρα των ερυθρολεύκων ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου ήταν άκρως ενθαρρυντικά και υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα κι αυτός θα είναι παρελθόν για τον Ολυμπιακό.

Εν τω μεταξύ, με δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Μετρόπολις», ο Τάκης Γκώνιας έκανε λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να τον εντάξει στο δυναμικό του. «Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αλλά εγώ δε θεωρώ σωστό να μη μιλήσω με άλλη ομάδα πριν κλείσει το θέμα με τον Ηρακλή, κάτι που πιστεύω ότι θα τελειώσει το αργότερο στα τέλη της άλλης εβδομάδας» είπε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του Ηρακλή.

Παράλληλα, οι προτάσεις των μάνατζερ για ποδοσφαιριστές πέφτουν βροχή. Τελευταίο από τα «μεγάλα» ονόματα που προτάθηκαν ήταν αυτό του Νορβηγού, Τόρε Αντρε Φλο, που αγωνίστηκε φέτος στη Σάντερλαντ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ