Παρασκευή 11 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η «αλυσίδα» της μαυρίλας

Σε δημοσιεύματα αποκαλύπτεται, τώρα, η χαφιέδικη δράση του διαβόητου «λογοτέχνη», πράκτορα της Ιντέλιτζενς Σέρβις, του πολυδιαφημισμένου Οργουελ, που για πενήντα χρόνια τον μοστράριζαν σαν σύμβολο του «δημοκρατικού» - «αντιολοκληρωτικού» (δηλαδή αντικομμουνιστικού) τους «πιστεύω», οι ηγέτες των αγγλοαμερικανικού ιμπεριαλισμού. Αφθονο ήταν το αντισοβιετικό μελάνι που έχυναν οι «ιδεολόγοι» του σάπιου καπιταλισμού στις φυλλάδες τους, για να προβάλλουν την «αξία» των ηλιθιοτήτων, που έγραφε, κατ' εντολήν και «επί πληρωμή», ο χαφιεδάκος τους με τους τίτλους: «Φάρμα των ζώων» ή «1984».

Τα χρόνια πέρασαν, οι (πραγματικοί) γουρουνάνθρωποι της Ουάσιγκτον, του Λονδίνου, του Παρισιού και του Βερολίνου πέτυχαν το στόχο τους: Η Ανατολική Ευρώπη έπεσε στις βρωμερές τους πατούσες, η ΕΣΣΔ διαλύθηκε... Τώρα που έκαμαν πλέον παγκόσμιο καθεστώς το φασιστικό «Μεγάλο Αδελφό» (που επαγρυπνεί και σφάζει, για να διαιωνίζεται ο καπιταλισμός). Τώρα πια, δεν έχουν ανάγκη από τέτοια κάλπικα σύμβολα σαν τον ψευτολογοτέχνη τους. Τραβάνε, λοιπόν, τη μάσκα από τα μούτρα του και μας λένε ποιος πραγματικά ήταν ο ρουφιανάκος τους. Εδώ ισχύει το «τον προδότην ουδείς ηγάπησεν», που λέει η σοφή παροιμία.

Η ζημιά, όμως, ήδη έγινε και οι συνέπειές της είναι συγκλονιστικές. Αυτές ακριβώς τις συνέπειες αγγίζει το άλλο δημοσίευμα, που αποκαλύπτει τη φοβερή πισωδρόμηση που σημειώθηκε στη ζωή των Σοβιετικών ανθρώπων, εξαιτίας της παλινόρθωσης. Στη χώρα, όπου, για πρώτη φορά, έγινε πράξη η ισότητα της γυναίκας με τον άνδρα και όπου η γυναίκα διέπρεψε σ' όλους τους τομείς της κοινωνικής - επιστημονικής - πολιτιστικής δράσης. Τώρα τα μαφιόζικα καθάρματα ιδρύουν «σχολές» για να ...διδάξουν στις γυναίκες «τη σαγήνη και την υποχωρητικότητα της γκέισας»! Και, φυσικά, να στείλουν για «δουλιά» στα παγκόσμια μπορντέλα κάμποσες απ' τις «απόφοιτες» κάθε φορά.

Η «ελευθερία» σ' όλο το μεγαλείο... Γι' αυτό και η μαμά της σχολής ...θαυμάζει την Θάτσερ. Οργουελ, Θάτσερ, Γκόρμπι, σχολή για πόρνες, αυτή είναι η αλυσίδα. Σύντροφοι, όλοι στον αγώνα για να την τσακίσουμε.


σύντροφος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ