Σάββατο 12 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Να δυναμώσουμε το ΚΚΕ

Για την ειρήνη, για τη δουλιά, για δωρεάν Υγεία και δωρεάν Παιδεία μόνον ένας δρόμος είναι μπροστά μας και μόνο ένα κόμμα δείχνει αυτό το δρόμο, το ΚΚΕ. Με τους καθημερινούς αγώνες του τους ταξικούς, ο δρόμος της ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, της ΕΕ και, γενικότερα, του καπιταλισμού και του ιμπεριαλισμού μπορεί να γίνει με το δυνάμωμα - και εκλογικά - του ΚΚΕ.

Για να δυναμώσει το ΚΚΕ πρέπει να φύγουμε απ' τα άλλα κόμματα, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να σταματήσουμε να τα ψηφίζουμε. Να σταματήσουν να τα στηρίζουν εργατικές - λαϊκές δυνάμεις όπως και συνδικαλιστικά και συνεταιριστικά στελέχη.

Εμείς, ο Λαός, είμαστε η δύναμη που θα ανατρέψει αυτή την πολιτική. Μην περιμένουμε με τους ανασχηματισμούς ν' αλλάξουν τα πράγματα και με τα παχιά λόγια που λένε όλοι αυτοί. Αυτοί όλοι στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική. Αυτοί, ο καθένας με τον τρόπο του, βάναν την υπογραφή τους κάτω από κάθε αντιλαϊκή επιλογή και απόφαση, είτε λέγεται Ευρωπαϊκή Ενωση, είτε τρομοσύμφωνο ΕΕ - ΗΠΑ - ΝΑΤΟ κλπ. Ο μόνος δρόμος είναι η πάλη και η πολιτική που προτείνει το ΚΚΕ. Σ' αυτόν τον αγώνα να μη λείψει κανένας.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ