Σάββατο 12 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σωματεμπορία με επίσημη "βούλα"!

Είναι γνωστό ότι η σωματεμπορία διώκεται και τιμωρείται βάσει της νομοθεσίας μας. Οταν όμως επίσημα σωματέμπορας είναι το κράτος ή ο δήμος, δεν πρέπει να διωχτούν με την ίδια νομοθεσία; Γιατί ο μικροσωματέμπορας να τιμωρείται και ο κρατικο-χοντρο-σωματέμπορας να μένει ασύδοτος;

Δέκα χιλιάδες πόρνες εισήγαγε, επίσημα, η Αυστραλία κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες που τελέστηκαν εκεί. Ηταν για την τέρψη των επισκεπτών και το κέρδος φυσικά. Δε χρειαζόταν εκεί το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος που το έκαναν ορισμένες τράπεζες με υπερτοκισμό. Εδώ ο έμπορας λευκής σάρκας ήταν το κράτος με την κυβέρνησή του.

Ισως μέσα στις 10.000 να ήταν και Ελληνίδες, κορίτσια δικά μας, που θέλανε να φύγουν από τη μιζέρια και να κάνουν μια ζωή όπως τη βλέπουν στις TV. Βίλες με πισίνες, μαγευτικά σαλόνια, ρούχα της τελευταίας μόδας και ξένοιαστη ζωή. Δυστυχώς, οι ΤV και γενικά τα ΜΜΕ συντείνουν στον εκμαυλισμό της άπειρης νεότητας. Ποτέ δεν έδειξαν την εργαζόμενη σαν σκλάβα γυναίκα. Πώς ζει και μοχθεί για να αναθρέψει και τα τυχόν κουτσούβελα. Επίσης την αντίστασή της στο κρατούν σύστημα. Γι' αυτό οι ΤV έχουν τεράστια ευθύνη για την παραπλάνηση που κάνουν.

Ομως, στην Ημέρα της Γυναίκας άφθονα τα κροκοδείλια δάκρυα και ανέξοδες ρητορείες για τους αγώνες της γυναίκας και την εξίσωσή της. Ομως, τελικά, καταλήγουν να επισημοποιούν τη σωματεμπορία. Δεν μπορεί ο καπιταλισμός να προσποιείται, πλέον. Δείχνει αυτό που πραγματικά είναι, πως είναι αυτός που ευθύνεται για την καταδυνάστευση της ανθρωπότητας. Αυτός ευθύνεται για την πορνεία, τα ναρκωτικά, την ανεργία, τους πολέμους και την υποβάθμιση του εργαζόμενου λαού.

Και η εκκλησία; Δεν έμαθε, δε διάβασε τίποτα η εκκλησία; Πού είσαι, κ. Χριστόδουλε; Σου έμεινε απαρατήρητο αυτό το αίσχος, η κρατικοεκπόρνευση της γυναίκας; Επρεπε να είσαι μπροστάρης μαζί με όλη την Ιερά Σύνοδο. Να έχετε βγει διαμαρτυρόμενοι στους δρόμους, όπως αυτός ο λεβεντόπαπας στις πρόσφατες απεργίες... Να καταγγείλετε ανοιχτά και βροντερά αυτή την κρατικο-πορνοποίηση της γυναίκας... Οχι μερικά ψελλίσματα μέσα στην εκκλησία και μετά λούφα! Δυστυχώς, απουσιάζει από τις διαμαρτυρίες και κάθε οικογενειάρχης που έχει ανήλικα παιδιά. Κινδυνεύουν από τα ναρκωτικά, μια και η κυβέρνησή μας, όπως ο κ. Παπανδρέου, τάχτηκε υπέρ της νομιμοποίησης των μαλακών ναρκωτικών. Αλλά κινδυνεύουν και από το σωματέμπορα που ελλοχεύει έξω από το σχολείο.

Και δυο λόγια για την κ. δήμαρχο Αθήνας. Θέλω να τη συγχαρώ για τη φαεινή της σκέψη να μιμηθεί τον κυβερνήτη της Αυστραλίας, που είναι και στυλοβάτης των ανθρώπινων δικαιωμάτων, για την εισαγωγή 10.000 πορνών. Επίσης να συγχαρώ και αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας που υπερψήφισε την πρόταση της κ. δημάρχου, πλην του κ. Χαλβατζή του ΚΚΕ. Με αυτή την πρότασή της η κ. Δήμαρχος νομιμοποιεί τη σωματεμπορία της λευκής σάρκας. Γιατί πώς αλλιώς θα βρεθούν οι αναγκαίες παλλακίδες; Μόνο μέσω των σωματεμπόρων; Παζάρια που να πουλάνε γυναίκες δεν υπάρχουν. Γεια σου, κυρία δήμαρχε της Αθήνας, γνήσιο τέκνο της Νέας Δημοκρατίας.


ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ
Βελανίδα Ραφήνας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ