Τετάρτη 22 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΗΣ
Κύριος ήρθε κύριος φεύγει

Παρελθόν αποτελεί πλέον για την τεχνική ηγεσία του Αρη ο Ιλια Πέτκοβιτς μετά και τη νέα αποτυχία (3-3) της ομάδας στο Χαριλάου με τα Τρίκαλα. Ο Γιουγκοσλάβος τεχνικός, που εδώ και καιρό αποτελούσε το «εξιλαστήριο θύμα» των τελευταίων αποτυχιών του Αρη, απομακρύνθηκε με απόφαση της διοίκησης. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γιουγκοσλάβος τεχνικός ανέφερε τα κυριότερα γεγονότα που τον έδιωξαν... από την τεχνική ηγεσία των «κίτρινων», ενώ παράλληλα άφησε και αιχμές για κάποια πρόσωπα.

«Η 5η θέση στην Ελλάδα δυστυχώς θεωρείται αποτυχία. Σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιος πρέπει να φύγει, είτε ποδοσφαιριστές είτε προπονητής. Φεύγω σαν φίλος», υποστήριξε ο Ιλια Πέτκοβιτς.

Ο πρώην τεχνικός του Αρη παραδέχτηκε ποιο ήταν λάθος στις κινήσεις του: «Μεγάλο λάθος ήταν οι μεταγραφές του χειμώνα. Αν έμενα μέχρι το καλοκαίρι δε θα κρατούσα κανέναν».

Οι Μιχαλίτσιος και Σεμερτζίδης, προπονητές της ερασιτεχνικής ομάδας των «κίτρινων», θα είναι οι προπονητές του Αρη μέχρι το τέλος της περιόδου. Ο Αλκέτας Παναγούλιας, που ακουγόταν ως ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Ιλια Πέτκοβιτς, θα αναλάβει πιθανώς τη θέση του τεχνικού συμβούλου.

Η διοίκηση του Αρη, πάντως, θέλει από τη νέα περίοδο να έχει στις τάξεις της ένα μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ως προπονητή του συλλόγου, που θα μπορέσει να τον οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ηδη ακούγονται σε φιλολογικό επίπεδο και ως φήμες τα ονόματα των Ιορντανέσκου, Ντε Μος και Ζέμαν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ