Παρασκευή 8 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές συγκινήσεις στη Λίμνη Πλαστήρα

Αλκίνοος Ιωαννίδης
Αλκίνοος Ιωαννίδης
Με δύο μελωδικές δημιουργικές φωνές, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και το Μιχάλη Χατζηγιάννη, συνεχίζεται σήμερα (9μ.μ.) το τετραήμερο «Φεστιβάλ της Λίμνης Πλαστήρα», που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά στις όχθες (πλαζ Λαμπερού) της λίμνης (απέχει 28 χλμ. από την πόλη της Καρδίτσας). Ενα μαγευτικό τοπίο, κατάφυτο από έλατα και βελανιδιές, που φιλοξενεί βραδιές μουσικής τέρψης και απόδρασης από την καθημερινότητα.

Το μουσικό ταξίδι θα συνεχιστεί αύριο με τους Κατερίνα Κούκα, Λένα Αλκαίου, Λάμπρο Καρελά, οι οποίοι υπόσχονται μια βραδιά παρέα με το καλό λαϊκό τραγούδι. Θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα - διαδρομή από τη λαϊκή μπαλάντα μέχρι τα παραδοσιακά γιορταστικά μακεδονίτικα, με σταθμούς - τραγούδια των Νικολόπουλου, Σπανού, Ζήκα κ.ά. Το «Φεστιβάλ της Λίμνης Πλαστήρα», θα κλείσει την Κυριακή με μεγάλη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Ελένης Πέτα. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν οι Δήμοι Πλαστήρα και Καρδίτσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Λίμνη Πλαστήρα υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις σε πολύ προσιτές τιμές, καθώς και εστιατόρια και μπαρ. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερου κάμπινγκ στην πλαζ της λίμνης, η οποία προσφέρεται και για κολύμπι. Τιμή εισιτηρίου για κάθε συναυλία: 15 ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται στα «Μετρόπολις» Αθήνας και «Blow Up» Θεσσαλονίκης. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 3825773, 2441079420.


Ε. Πέτα - Β. Παπακωνσταντίνου
Ε. Πέτα - Β. Παπακωνσταντίνου

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ