Τρίτη 12 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βρήκαν τους ένοχους για την ακρίβεια!

Αγαπητέ Ριζοσπάστη,

Ο κ. Κουλούρης με τα καμώματά του με έφερε πολλά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στα χρόνια της χούντας.

Είμαι 80 χρόνων και 7 χρόνια συνταξιούχος, ήμουν μανάβης 45 χρόνια.

Σ' ολη μου τη ζωή γνώρισα τη βαρβαρότητα της εκάστοτε πολιτείας. Η Πολιτεία του κ. Κουλούρη και της χούντας έχουν πολλές ομοιότητες.

Η χούντα για να παρουσιάσει την ακρίβεια προϊόν αισχοκέρδειας είχε διατιμήσει όλα σχεδόν τα οπωροκηπευτικά στη μισή τους αξία. Με αυτό τον τρόπο πετύχαινε το εξής φακιρικό. Να αγοράζω τα ροδάκινα 8 δραχμές, με τιμή πώλησης, από το υπουργείο 4,40 δραχμές. Και έτσι, εγώ έπρεπε ή να κλείσω το μαγαζί μου (κάτι που δεν μπορούσα να κάνω γιατί είχα δύο παιδιά ανήλικα) ή να βάλω τιμή σύμφωνα με την αγορά που έκανα από τους χονδρεμπόρους.

Κατά διαστήματα η Αγορανομία με έπιανε παραβάτη και οι τότε «κυβερνήτες» διατυμπάνιζαν ότι την ακρίβεια την προκαλούν οι ασυνείδητοι λιανοπωλητές. Το ίδιο κάνει τώρα ο κ. Κουλούρης, τρέχει με τα κανάλια μαζί σαν καλός «θεατρίνος» και φορτώνει την ακρίβεια στους μικρούς λιανοπωλητές και μάλιστα τους ζητάει να κατεβάσουν τις τιμές. Αλλά εκεί που υπάρχει η ακρίβεια, στην πηγή τους, να τους αφήνει ασύδοτους, γιατί, απλούστατα αυτή την πολιτική πρεσβεύει.

Η αγανάκτηση από την ακρίβεια ας γίνει ατσάλωμα για δυνάμωμα του ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές, γιατί είναι το μόνο κόμμα που πραγματικά παλεύει για τα συμφέροντα του φτωχού λαού.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ

Αντιστασιακός

Ληξούρι - Κεφαλονιάς


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ