Πέμπτη 23 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ ΚΕΡΜΑΤΖΙΔΗ, ο σύζυγός της Λεωνίδας Κερματζίδης προσφέρει 20.000 δρχ. στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα.

* * *

Ο Βαγγέλης Γρηγοράτος από τα Μουζακάτα Κεφαλονιάς προσφέρει ως δεύτερη δόση στο ΚΚΕ 100.000 δρχ., μέσω της ΚΟΒ Σάμης, στη μνήμη των γονιών του ΜΑΡΙΝΟΥ και ΤΑΣΟΥΛΑΣ τους οποίους, μετά το κάψιμο του χωριού τους στις 23 Οκτώβρη 1944 από τους Γερμανούς, τους περιέφεραν στα κρατητήρια και τα νησιά του Αιγαίου και τους άφησαν ελεύθερους το 1949 όταν σκοτώθηκε ο γιος τους Αστραπόγιαννος.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ, πού έφυγε από τη ζωή στις 11 Ιούλη 1999, η σύζυγός του Αναστασία Χονδροπούλου προσφέρει 15.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Πάνω Καισαριανής, στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα.

* * *

Η Κούλα Γρηγοράτου και η Μαρία Μιχαλάτου προσφέρουν, μέσω της ΚΟΒ Σάμης 20.000 δρχ. στο ΚΚΕ στη μνήμη των γονιών τους ΡΟΥΛΑΣ και ΣΠΥΡΟΥ και των αδελφών τους ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ και ΝΑΠΟΛΈΟΝΤΑ, καθώς και στη μνήμη όλων των νεκρών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

* * *

Στη μνήμη της αλησμόνητης αγωνίστριας ΜΑΡΙΑΣ

ΓΚΑΤΖΟΓΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας και αντί για στεφάνι στον τάφο της, προσφέρουμε 30.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη».

Οι οικογένειες Βαγγέλη και Δημήτριου Δάλλα

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, πρωτοπόρων του χωριού μας Αγιος Δημήτρης Καρύστου, ΣΤΑΥΡΟΥ Σωκ. ΜΕΠΠΑ, ΓΙΩΡΓΗ και ΓΙΑΝΝΗ Π. ΛΙΑΛΙΟΥΤΗ, προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ Καρύστου 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Γιώργης Ευάγγ. Λιαλιούτης

* * *

Στη μνήμη της αγαπημένης εξαδέλφης μας ΕΛΕΝΗΣ ΡΑΛΛΙΔΟΥ, που μας άφησε φέτος και της μητέρας της ΣΤΑΣΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία έφυγε από τη ζωή το 1988, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Ανω Πόλης Θεσσαλονίκης 40.000 δρχ. στο ΚΚΕ, για να συνεχίσει τον τιτάνιο αγώνα για τη διαφώτιση του λαού, ώστε να τον βγάλει από την παθητικότητά του.

Λ και Α.Χ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ