Τετάρτη 20 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
Τηλεόραση
«Οικογένεια» διευθυντών στον ALPHA

Ο ALPHA όπως φαίνεται τακτοποίησε την «οικογένειά» του δίνοντας σε όλα τα μέλη τού ενημερωτικού τομέα του καναλιού «τίτλους» διευθυντικών στελεχών!

Με χτεσινοβραδινή του ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός «καλωσορίζει στην οικογένειά του», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, τον Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος έχει τον «τίτλο του εκτελεστικού αντιπροέδρου» και θα αναπληρώνει τον διευθύνοντα σύμβουλο, δηλαδή τον Γιώργο Ψαρά. Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα «δραστηριοποιηθεί» στο διευθυντικό μηχανισμό του ALPHA ως γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης από γενικός διευθυντής ειδήσεων, γίνεται αναπληρωτής γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, η Αννα Παναγιωταρέα διευθύντρια ενημέρωσης και διευθυντής ειδήσεων ο Θανάσης Αθανασιάδης.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 16 Ιούλη με ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός ανέφερε πως ο Σταύρος Θεοδωράκης θα αναλάμβανε τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, η Αννα Παναγιωταρέα θα ήταν διευθύντρια ειδήσεων και διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών ο Θανάσης Αθανασιάδης. Να σημειώσουμε επίσης ότι η Αννα Παναγιωταρέα πήγε στον τηλεοπτικό σταθμό για ν' αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης. Ο «τίτλος» άλλαξε όταν στον τηλεοπτικό σταθμό «μετακόμισε» από τη ΝΕΤ ο Σταύρος Θεοδωράκης και η Αννα Παναγιωταρέα έγινε διευθύντρια ειδήσεων.

Οι «τίτλοι» άλλαξαν πάλι με την «είσοδο» του Νίκου Χατζηνικολάου στον τηλεοπτικό σταθμό του Δ. Κοντομηνά στις 7 Αυγούστου. Ο Νίκος Χατζηνικολάου λίγα εικοσιτετράωρα μετά από την παραίτησή του από το MEGA, υπέγραψε συμβόλαιο με τον ALPHA παίρνοντας τη θέση του αντιπροέδρου στον τηλεοπτικό σταθμό. Με τη χτεσινοβραδινή ανακοίνωση ο Νίκος Χατζηνικολάου παίρνει και άλλες αρμοδιότητες, αφού θα είναι ουσιαστικά υπεύθυνος του ενημερωτικού τομέα του ALPHA.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ