Παρασκευή 22 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
Τηλεόραση
Νέες αναταράξεις στο MEGA

Αναταράξεις προκαλεί στο MEGA ο αποκλεισμός του Αλέξη Παπαχελά από τις διευθυντικές θέσεις του ειδησεογραφικού τομέα του καναλιού. Μετά τις προχτεσινές εξελίξεις, ο Αλέξης Παπαχελάς δεν αποκλείεται να οδηγηθεί σε παραίτηση. Πάντως μέχρι χτες, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, δεν είχε υποβάλει εγγράφως την παραίτησή του, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αναμένεται ν' αποσαφηνίσει την τελική του θέση τις επόμενες μέρες. Ετσι τυπικά τουλάχιστον μέχρι χτες ο δημοσιογράφος δεν είχε υποβάλει την παραίτησή του από το MEGA.

Ο Αλέξης Παπαχελάς από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση της διεύθυνσης του ειδησεογραφικού τμήματος του MEGA, φέρεται πως εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, γιατί έμεινε εκτός της διεύθυνσης ειδήσεων. Ως γνωστό, με προχτεσινή απόφαση του ΔΣ του MEGA ομόφωνα οι μεγαλομέτοχοι τοποθέτησαν στη θέση του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, διευθυντή σύνταξης τον Νίκο Στραβελάκη και παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τον Αιμίλιο Λιάτσο.

Οπως φαίνεται λοιπόν αναμένονται και νέες εξελίξεις στο MEGA από τη στιγμή που ο Αλέξης Παπαχελάς αποχωρήσει από το κανάλι των μεγαλοεκδοτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ