Σάββατο 23 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΚΕΨΕΙΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ

Αγαπητέ «Ρίζο»

Το πάθημα μάθημα

ΑΡΓΥΡΩ ΤΣΙΡΙΚΟΥ. Αγαπητέ Τηλέπαθε, ντρέπομαι που το λέω ότι πήρα μέρος σε μια τέτοια εκπομπή στο κανάλι POLIS, αλλά σκέφτομαι ότι το πάθημά μου θα πρέπει ν' ακουστεί για να γλιτώσω μερικούς άλλους αφελείς και καλοπροαίρετους πολίτες, που θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι θα κέρδιζαν έστω και μία καφετιέρα ή μία χύτρα ταχύτητος (μαγειρικό σκεύος).

Σε κάποια φάση, εν γνώσει μου ότι θα μου κοστίσει κάποια χρήματα στο λογαριασμό του τηλεφώνου μου, θέλησα να παίξω. Είπα κι εγώ να τους πιάσω κορόιδο. Αν δεν έχω την τύχη να βγει το νούμερό μου για το παιχνίδι ζωντανά, θα έχω κέρδος: Τρία τηλέφωνα, τρία δώρα, τα οποία διαλέγεις από το πακέτο που προβλέπει το παιχνίδι.

Αφού δώσεις τα στοιχεία σου, σου λένε πάρε την επόμενη μέρα για να δώσεις το φορολογικό σου μητρώο, για να κοπεί το τιμολόγιο.

Ετσι και έγινε. Την επόμενη ξαναπαίρνω τηλέφωνο το πρωί 10-1. Ξανά μπλα μπλα, γράφει τα τετριμμένα τα καθημερινά για να πέφτουν οι μονάδες, η δεσποινίδα το χασομεράει όσο μπορεί, της μιλάω για τρία δώρα, τα οποία δε βλέπει πουθενά να είναι στο όνομά μου, ξανά μανά το ονοματάκι σας, τη διεύθυνση κλπ. και... στο φινάλε σου λέει μια χύτρα ίσον 38 ευρώ το αμπαλάζ και ο μεταφορέας.

Της λέω η καφετιέρα πόσο χρεώνεται, 38 ευρώ. Από τα δώρα έκπληξη ό,τι διαλέξεις 38 ευρώ.

Πού θέλω να καταλήξω. Τελικά, αν αυτοί που υποτίθεται ότι κερδίζουν πέντε δώρα ή 12 δώρα και μάλιστα ογκώδη, στο φινάλε δε θα παίρνουν από τη χρέωση στο τηλέφωνό τους, αλλά και από τη χρέωση που κάνει το τηλεπαιχνίδι για το αμπαλάζ. Επίσης, πιστεύω πως αυτοί που ακούγονται στο παιχνίδι να κερδίζουν είναι εικονικοί.

Παρακαλώ πολύ, αν νομίζετε, ας προφυλάξουμε μέσα από το χιούμορ σας τους φίλους μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ