Τετάρτη 27 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Εντυπωσίασε ο Σανμαρτεάν

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης «ξελάσπωσε» τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Σκόντα Ξάνθη, σημειώνοντας ένα πανέμορφο τέρμα στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης. Ωστόσο, ο σκόρερ του... σωτήριου τέρματος πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού, κατά γενική ομολογία, ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν ήταν «όλα τα λεφτά», από τον Παναθηναϊκό της πρεμιέρας. Θεαματικός, γρήγορος, δημιουργικός, αν και όχι πάντα συνεργάσιμος, ο Ρουμάνος δικαίως αποθεώθηκε από τους οργανωμένους φίλους της ομάδας. Σε μία εξαιρετικά δύσκολη εποχή για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, παλιούς και νέους, σε μία εποχή που ουδεμία επιείκεια υπάρχει από πλευράς κόσμου, ακόμα και για ασήμαντα λάθη, ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν κέρδισε ήδη θέση τις καρδιές τους. Το ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποτελεί «ειδική περίπτωση» για τους φίλους του Παναθηναϊκού είχε φανεί και σε εκείνο το φιλικό με τη Βίλεμ στις αρχές του μήνα, όταν ήταν ο μόνος (από παίκτες, διοίκηση και ιδιοκτήτες) που όχι μόνο γλίτωσε από την οργή του κόσμου, αλλά αποθεώθηκε κιόλας.

Πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος αυτή την ειδική μεταχείριση από τον κόσμο; Αρχικά με αμηχανία, όσο όμως περνούν οι μέρες, δείχνει να το απολαμβάνει... Την Κυριακή το βράδυ στην αρχή... τρόμαξε, όταν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ έπεσαν πάνω του για να αποσπάσουν μια δήλωση από τον πρωταγωνιστή του αγώνα και δημιουργό του μοναδικού γκολ του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια έδειχνε να απολαμβάνει τη δημοσιότητα και την αποθέωση που του επιφύλαξαν οι οπαδοί της ομάδας. Αλλωστε, το λίγο διάστημα που είναι στη χώρα μας δεν έχει κρύψει πόσο τον ενόχλησε η δυσπιστία και η ειρωνεία με τις οποίες αντιμετωπίστηκε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό...

«Είναι πολύ σημαντικό που ξεκινάμε με νίκη το φετινό πρωτάθλημα. Είχαμε τρεις ήττες στα τελευταία φιλικά που δώσαμε και θέλαμε νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για να αποβάλουμε το άγχος που έχουμε, αλλά και για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Εστω και αργά καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτό είναι που μετράει», τόνισε ο Ρουμάνος μέσος.

Σήμερα στις 17.30 (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) ο ΠΑΟ θα αντιμετωπίσει για το Κύπελλο Ελλάδας τη Νίκη Βόλου. Οπως γίνεται κατανοητό, η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σουμ θα έχει πολλές αλλαγές. Οπως όλα δείχνουν, οι εκλεκτοί του Ισραηλινού για το βασικό σχήμα θα είναι οι Νικοπολίδης, Κυριάκος, Μόρις, Γκούμας, Κωνσταντινίδης, Μπασινάς, Ζουτάουτας, Σανμαρτεάν, Μάριτς, Κωνσταντίνου, Παπαδόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ