Τρίτη 2 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Συνεχίζεται η Πολιτική Εξόρμηση του ΚΚΕ με όλο και διευρυνόμενο πρόγραμμα περιοδειών, συσκέψεων και συγκεντρώσεων.

Στην Αθήνα

Η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ διοργανώνει τις παρακάτω περιοδείες και συγκεντρώσεις:

- Σήμερα Τρίτη, στις 7 π.μ., θα περιοδεύσει στη Φιλοξενία Δημοσιογράφων στο Δημοσιογραφικό Χωριό και θα μιλήσει στους εργαζόμενους της «Θεμελιοδομής» ο Τέλης Γόντικας, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

- Σήμερα Τρίτη, στις 4 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στο Ελληνικό από τον Λευτέρη Παπακωνσταντόπουλο, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

- Αύριο Τετάρτη, 3/9, στις 7 π.μ., ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων της «Τεχνικής Εταιρίας ΑΘΗΝΑ», στο Δημοσιογραφικό Χωριό.

- Αύριο Τετάρτη, στις 11 π.μ., θα περιοδεύσει στο εργοτάξιο της Βιβλιοθήκης της Ρώσικης Πρεσβείας στο Χαλάνδρι και θα μιλήσει στους εργαζόμενους ο Μήτσος Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΚΟΑ.

- Αύριο Τετάρτη, στις 9.30 π.μ., θα περιοδεύσει στο Κέντρο Βρεφών Μητέρα ο Παναγιώτης Κοσιώνης, βουλευτής του ΚΚΕ.

- Την Πέμπτη, 4/9, στις 4 π.μ., ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ, θα περιοδεύσει στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στο Βοτανικό.

- Την Πέμπτη, στις 10 π.μ., θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο ΠΙΚΠΑ ο Παναγιώτης Κοσιώνης, βουλευτής του ΚΚΕ.

- Την Πέμπτη, στις 7 π.μ., ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Εμπορικό Κέντρο του Δημοσιογραφικού Χωριού των εργαζομένων της τεχνικής εταιρίας «Μοχλός».

- Την Πέμπτη, στις 10 π.μ., θα περιοδεύσει στο Εθνικό Κέντρο Αμεσης Κοινωνικής Βοήθειας ο Παν. Κοσιώνης.

- Την Πέμπτη, στις 7 π.μ., στη ΔΕΗ Περιστερίου θα περιοδεύσει ο Μήτσος Κυπραίος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

- Την Παρασκευή, 5/9, στις 7 π.μ., στο Μαρούσι στο Ολυμπιακό έργο του Τένις στο ΟΑΚΑ, σε συγκέντρωση των εργαζομένων, θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στον Πειραιά

Σήμερα Τρίτη:

- Ο βουλευτής του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης θα περιοδεύσει στην Υδρα, όπου θα έχει συνάντηση με μαζικούς φορείς και τον δήμαρχο του νησιού.

- Ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΚΟΠ, θα επισκεφτεί τους εργαζόμενους στο Δήμο Νίκαιας και τα δημοτικά σχολεία της πόλης.

- Τα τσαγκαράδικα στο Δήμο του Ρέντη και τα γυμνάσια και λύκεια της Νίκαιας θα επισκεφτεί η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος του Γραφείου της ΚΟΠ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τους εργαζόμενους του Δήμου Κορυδαλλού.

- Ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΚΟΠ, θα επισκεφτεί και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους στο Δήμο Ρέντη.

Αύριο Τετάρτη, 3/9:

- Σε συγκέντρωση στην Αίγινα, στις 8 μ.μ., στο Λιμάνι, θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στα μηχανουργεία της Ζώνης θα περιοδεύσει ο Νίκος Σοφιανός.

- Στις ιδιωτικές κλινικές Νίκαιας και Κορυδαλλού θα περιοδεύσει η Ελπίδα Παντελάκη.

- Τους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά θα επισκεφτεί ο Γιώργος Τούσσας.

- Στο εργοστάσιο της ΕΛΣΑ θα περιοδεύσει ο Μιχάλης Νουφαρίτσης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΠ του ΚΚΕ.

- Τους εργαζόμενους της Νομαρχίας Πειραιά θα επισκεφτεί η Ελένη Παπαδοπούλου, μέλος της ΕΠ της ΚΟΠ.

- Το νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ θα επισκεφτεί ο Μιχάλης Φιορεντής, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΠ του ΚΚΕ.

Στα Γιάννενα

Πολιτική συγκέντρωση και ομιλία οργανώνει σήμερα, 2/9/2003, στις 8.30 μ.μ., σε κεντρικό καφενείο στον Παρακάλαμο η ΝΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ. Θέμα της πολιτικής συγκέντρωσης είναι: «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Θ. Γουλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Κρήτη

- Περιοδεία στα χωριά του Δήμου Αρκαλοχωρίου πραγματοποιεί, σήμερα Τρίτη 2/9, κλιμάκιο του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της Πολιτικής Εξόρμησης του Κόμματος, με επικεφαλής τον Δημήτρη Βρύσαλη, Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ.

- Συγκέντρωση - ομιλία στα Δραπάνια Χανίων θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 2/9, στις 8 το βράδυ, στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Γιάννη Μαζοκοπάκη, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ.

- Αύριο Τετάρτη 3/9, περιοδεία στο Δήμο Καστελίου, θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο του Κόμματος, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

- Πολιτική Εξόρμηση και ομιλία στη συνοικία της Σπλάντζιας, θα γίνει, αύριο Τετάρτη 3/9, στις 8 το βράδυ. Ομιλητής στη συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία, θα είναι ο Νίκος Παπαντωνάκης, μέλος της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ.

- Την Παρασκευή 5/9, περιοδεία στα χωριά Καράνου Λάκκοι, θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο της ΝΕ, με επικεφαλής τον Μανώλη Νταγκουνάκη, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ.

- Την ίδια μέρα, θα γίνει συγκέντρωση και ομιλία στις Βουκολιές, στο καφενείο Χαλακατεβάκη, από τον Νίκο Μαζοκοπάκη, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ