Τετάρτη 10 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Τηλεόραση
Στην αρένα της τηλεθέασης

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί σύσσωμοι επιδόθηκαν προχτές Δευτέρα σ' έναν αγώνα δρόμου για να κερδίσουν τηλεθέαση, αφού και οι τελευταίοι «μαχητές», ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ALPHA και ο Αιμίλιος Λιάτσος στο MEGA, μπήκαν στην αρένα.

To παζλ της λάιφ στάιλ ενημέρωσης, της δημοσιογραφίας της «πίστας» και των ριάλιτι, ολοκληρώθηκε με το δελτίο ειδήσεων του ALPHA. Ο Νίκος Χατζηνικολάου έριξε φως στο τούνελ, με μια συγκινητική ιστορία που θύμιζε «Ρομάντζο». Μια «αληθινή», όπως είπε ιστορία που «θα ραγίσει καρδιές». Μαζί με τις καρδιές όμως «ράγισε» και η ενημέρωση, αφού τηλεοπτικοί σταθμοί δεν κάνουν στην ουσία τίποτε άλλο από το να άδουν «καρδιά μου στα ξεπουλάω όλα» για μια καλύτερη θέση στους δείκτες της AGB.

Μια «απαγορευμένη αγάπη» δεν μπορεί παρά να πουλάει. «Πουλάει» συγκίνηση. Αλλωστε και ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τον καρπό ενός απαγορευμένου έρωτα που τώρα πλέον είναι μεγάλη γυναίκα και ξαναβρήκε μετά από τόσα χρόνια την οικογένειά της. «Είναι από τις σπάνιες στιγμές που η δημοσιογραφία καταξιώνεται» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου παρουσιάζοντας «ζωντανές» στιγμές από τη συνάντηση των αδελφών.

Η αλήθεια όμως είναι πως για άλλη μια φορά η δημοσιογραφία καταρρακώνεται, σε σίριαλ που πολύ απέχουν από τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου, από την αληθινή όψη της ζωής. Καταξιώνεται το θέαμα, η προβολή σταρ της «πίστας» με πρωταγωνίστριες Βίσση και Βανδή. Στις καλλιτεχνικές ειδήσεις ο Νίκος Χατζηνικολάου μάς πρότεινε... Δέσποινα Βανδή στην αποχαιρετιστήρια συναυλία της, με το «καρδιά μου στα 'δωσα όλα κι έμεινα στον άσο»! Οσο για τους τηλεθεατές πρέπει ίσως να πάνε στα σύννεφα για να βρουν το «βενζινάδικο» όχι της εικονικής, αλλά της ουσιαστικής ενημέρωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ