Τετάρτη 10 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ
Μεσογειακή κόντρα

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης

Sportidea

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης
Στη Στοκχόλμη δίνεται η συνέχεια της καθ' όλα ευχάριστης έως τώρα περιπέτειας της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σουηδίας. Οι αγώνες μπαράζ τελείωσαν και επόμενη αντίπαλος των παιδιών του Γιάννη Ιωαννίδη αύριο θα είναι η Ιταλία. Ενα μεσογειακό ντέρμπι...

H μία από τις δύο... παλιοσειρές της Εθνικής, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε στο «Contra.gr» την ώρα που επιβιβαζόταν στο πούλμαν της ομάδας για να οδηγηθεί στο γήπεδο για προπόνηση. Ο... υπαρχηγός της Εθνικής, έδωσε το σύνθημα: «Δεν υπήρξε καμία ιδιαίτερη αντίδραση όταν μάθαμε ότι αντίπαλός μας θα είναι η Ιταλία. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι». Αν όλα κυλήσουν κατ' ευχήν και η Ελλάδα περάσει στους «4», φυσιολογικά θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ισπανία. Ο «Φράγκι», ούτε που θέλει να σκέφτεται ακόμα, εκείνο το ματς: «Δεν υπάρχει καμία Ισπανία αυτή τη στιγμή. Το μυαλό όλων μας είναι στο ματς με την Ιταλία».

Οι Ιταλοί νίκησαν τη Γερμανία του Νοβίτσκι με 86-84 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά. Το Ισραήλ επικράτησε της Σλοβενίας του Σούμποτιτς με 78-76 και θα αντιμετωπίσει την Ισπανία. Η Σερβία - Μαυροβούνιο άφησε έξω την Τουρκία (80-76) και θα κοντραριστεί με τη Λιθουανία. Τέλος, η Ρωσία έκαμψε την αντίσταση της Κροατίας και θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Δευτέρας και το πρόγραμμα των προημιτελικών: 8 Σεπτέμβρη 2003 Σλοβενία - Ισραήλ 76-78, Γερμανία - Ιταλία 84-86, Ρωσία - Κροατία 81-77, Τουρκία - Σερβία/ Μαυροβούνιο 76-80. Προημιτελικά, Σήμερα 10 Σεπτέμβρη 2003 19:00 Γαλλία - Ρωσία, 22:00 Λιθουανία - Σερβία/Μαυροβούνιο. Αύριο Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη 2003, 19:00 Ισπανία - Ισραήλ, 22:00 Ελλάδα - Ιταλία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ