Τετάρτη 10 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΡΗΤΗ
Ολοκληρώνεται το ταξίδι του

Ολοκληρώνεται το ταξίδι του 29ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και στην Κρήτη με τις κεντρικές εκδηλώσεις σε Χανιά και Ηράκλειο.

Στα Χανιά το Φεστιβάλ θα ανοίξει τις πύλες του στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου την Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 Σεπτέμβρη. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινούν στις 8.30μ.μ. και θα περιλαμβάνουν:

Παρασκευή 12/9

Κρητικούς παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του Κώστα Μπούτζουκα, ροκ μπαλάντες με το συγκρότημα «Proxima Dies».

Στις 9μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ομιλία από το μέλος του ΚΣ, Σάββα Βασιλειάδη.

Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει έντεχνη ελληνική μουσική από τη 12μελή Νεανική Ορχήστρα Κισσάμου και λαϊκό ρεμπέτικο ξεφάντωμα με το συγκρότημα του Α. Ψυλλάκη.

Το Σάββατο, στις 9.30μ.μ., θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κρητικοί παραδοσιακοί χοροί από το Λαογραφικό Ομιλο Χανίων και Latin Νότες με το μουσικό συγκρότημα «Νότιος Ανεμος» και τους Μαριάννα Ζορμπά, Μανώλη Μανουσέλη και συναυλία με τον Λάκη Παπαδόπουλο.

Στο Ηράκλειο οι κεντρικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το τριήμερο 12, 13, 14 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Γεωργιάδη.

Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν.

Παρασκευή 12/9

Μουσική Low bap, από το συγκρότημα Loopology, συζήτηση για τον εθελοντισμό, νεανική μουσική από το συγκρότημα «Electrons», συναυλία με τον Λάκη Παπαδόπουλο.

Σάββατο 13/9

Το Σάββατο από την ΚΝΕ θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου του ΚΝΕ.

Εντεχνη μουσική από ερασιτεχνικό συγκρότημα, ρεμπέτικο τραγούδι με τον Ηλία Κλαϊνο, Χρήστο Λιάτη και Ιπποκράτη Παττάκο, συναυλία με τον Μιχάλη Κακέπη.

Κυριακή 14/9

Ομιλία από τον Σπύρο Στριφτάρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αφιέρωμα στο Μάνο Λοΐζο με το συγκρότημα του Κώστα Μελισσουργάκη, συναυλία με την Μαρία Δημητριάδη και Μανώλη Ανδρουλιδάκη και κρητικό τραγούδι από το Βασίλη Σταυρακάκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ