Παρασκευή 19 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
Τηλεόραση
Κινητοποιήσεις στον «Επικοινωνία FM»

Σε απεργιακή κινητοποίηση θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Επικοινωνία FM» σε περίπτωση που η διοίκηση του σταθμού δεν τους καταβάλει τα δεδουλευμένα τους σε τακτές ημερομηνίες.

Με εξώδικο δήλωση - πρόσκληση προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ραδιοφωνικού σταθμού και προς το υπουργείο Εργασίας το σωματείο εργαζομένων στο σταθμό, γνωστοποιεί πως ύστερα από συνεδρίαση του ΔΣ αποφασίστηκε ομόφωνα η «υλοποίηση της απόφασης της γενικής συνέλευσης» που έγινε τον Ιούλη του 2003. Η απόφαση, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, προβλέπει απεργιακή κινητοποίηση σε περίπτωση που «με την παρέλευση δέκα εργάσιμων ημερών κάθε μήνα δεν εξοφλείται ο προηγούμενος».

Η 24ωρη απεργία αποφασίστηκε να γίνει την Τρίτη 23 Σεπτέμβρη από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το πρωί της Τετάρτης 24 Σεπτέμβρη. Η απεργία θ' ανασταλεί σε περίπτωση ικανοποίησης των αιτημάτων τους. Το Σωματείο Εργαζόμενων, σημειώνει επίσης, ότι κατά τη διάρκεια της απεργίας θα οριστεί το απαιτούμενο από σχετικές διατάξεις προσωπικό ασφαλείας, καθώς και ότι αρμόδιος δικαστικός επιμελητής θα επιδώσει το εξώδικο στο ΔΣ του ραδιοφωνικού σταθμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ