Σάββατο 20 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α' ΕΘΝΙΚΗ
Σε ρυθμούς... Ευρώπης

Κεντρικό πρόσωπο του αυριανού αγώνα είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος

Sportidea

Κεντρικό πρόσωπο του αυριανού αγώνα είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος
Η κόντρα των «Ευρωπαίων» ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης αύριο, μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τους «πράσινους» στον απόηχο των αναμετρήσεών τους για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου τα συναισθήματα είναι εντελώς διαφορετικά. Στους γηπεδούχους, μετά την ισοπαλία κόντρα στη Λα Κορούνια, το κλίμα δείχνει να είναι καλό, ενώ αντίθετα στον Παναθηναϊκό δε φαίνεται να έχει ξεχαστεί πλήρως η ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πάντως αυτό που επιζητάει η ομάδα του Μπάγεβιτς αύριο είναι η νίκη, που θα την ανεβάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουν λυθεί για τον τεχνικό της ΑΕΚ, αφού όπως δείχνουν τα πράγματα ο Γεωργάτος αν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, εντούτοις η συμμετοχή του παραμένει ακόμα αμφίβολη. Ο Καψής θα λείψει για τις επόμενες 20 μέρες, (χτες πάντως ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2007). Ιδιαίτερη σημασία έχει το αυριανό παιχνίδι για το Νίκο Λυμπερόπουλο, που θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα. Τη νίκη που θα αποτελέσει το βάλσαμο στο βαρύ κλίμα που υπάρχει στην ομάδα θέλουν στον Παναθηναϊκό, καθώς η παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας θα αλλάξει εντελώς την ατμόσφαιρα. Ο Γιτζάκ Σουμ δε θα έχει στη διάθεσή του τελικά τον Νικοπολίδη, ενώ πρόβλημα υπάρχει και με τη συμμετοχή του Ολισαντέμπε.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στη Λάρισα τον Πανηλειακό. Η ομάδα του Ολεγκ Προτάσοφ, μετά από τη θετικότατη παρουσία της στο Ανοέτα, θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στους νεοφώτιστους, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα στον Κορυδαλλό. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Προοδευτική. Η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη, που δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της στον αγώνα Κυπέλλου με το Αιγάλεω, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί σε κοντινή απόσταση από την κορυφή. Ο Ελληνας τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ουντέζε. Στη Νεάπολη θα ταξιδέψει ο Ηρακλής. Η ομάδα του Εγκε Γκέραρντ μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ, θα ψάξει τη νίκη απέναντι στον Ιωνικό. Ο Πανιώνιος φιλοξενείται από την Καλλιθέα στο γειτονικό ντέρμπι, ενώ ο Αρης υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Σκόντα Ξάνθη. Στην Κρήτη θα ταξιδέψει η Χαλκηδόνα, προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις της κόντρα στον ΟΦΗ, που μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Τέλος, ο Ακράτητος αντιμετωπίζει το Αιγάλεω με στόχο την κατάκτηση της νίκης, που θα του αποφέρει ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής: Σάββατο: 19:00 Αρης - Σκόντα Ξάνθη, 21:00 Καλλιθέα - Πανιώνιος. Κυριακή: 17:00 Ακράτητος - Αιγάλεω, 17:00 ΟΦΗ - Χαλκηδόνα, 19:00 Ιωνικός - Ηρακλής, 19:00 ΠΑΟΚ - Προοδευτική, 19:00 Ολυμπιακός - Πανηλειακός, 21:00 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ