Σάββατο 27 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Τηλεόραση
Εκτός «STAR» ο Μ. Καψής

Και τυπικά λύθηκε χτες το «συμβόλαιο» του Μανόλη Καψή με το «STAR». Η διένεξη του Μανόλη Καψή με τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του «STAR» Σταμάτη Μαλέλη, οδήγησε τελικά τον πρώτο σε «αναγκαστική» αποχώρηση. Ο χρόνος της διαθεσιμότητας τέλειωσε και από χτες εκτός STAR είναι ο πρώην πλέον παρουσιαστής των ειδήσεων και της εκπομπής «Toκ σόου».

Η «ρήξη» στις σχέσεις των Μ. Καψή και Σταμάτη Μαλέλη κορυφώθηκε αυτή τη βδομάδα με αποτέλεσμα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού να το παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ την περασμένη Τρίτη δε μεταδόθηκε και η εκπομπή «Τοκ σόου». Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι τα μηχανάκια της AGB αλλά τελικά και ο Σταμάτης Μαλέλης «προτίμησαν» τον Γ. Λιάγκα που ανέβασε το δείκτη της... θεαματικότητας των ειδήσεων.

Χτες, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, στην προγραμματισμένη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στη διοίκηση του «STAR» και τον Μανόλη Καψή «διαπιστώθηκε η αδυναμία συνέχισης της συνεργασίας» τους. Οι δύο πλευρές, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «συμφώνησαν για αμοιβαία λύση του συμβολαίου», ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα το παρουσιάζει ο Γ. Λιάγκας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ