Δευτέρα 27 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 1-1
Τα μοιράστηκαν όλα

Η... κατάρα του Χαριλάου, που εδώ και έντεκα χρόνια κυνηγάει την ΑΕΚ, συνεχίστηκε και προχθές στην 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας. Ο Αρης αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τη φιλοξενούμενη «Ενωση», σε έναν αγώνα για γερά νεύρα. Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν με 0-1 στο 51' με γκολ του Νικολαΐδη, που έξυπνα εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας των γηπεδούχων. Αν και η ΑΕΚ δεν ήταν ανώτερη αγωνιστικά από τον Αρη, ωστόσο, όλα έδειχναν ότι μετά το γκολ ο «δικέφαλος» είχε τη νίκη στο... τσεπάκι. Τα πράγματα όμως άλλαξαν όταν δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Γκλούτσεβιτς κέρδισε πέναλτι από σπρώξιμο του Δέλλα και έδωσε την ευκαιρία στον Παπαδόπουλο να «εκτελέσει» τον Ατματσίδη και να ισοφαρίσει σε 1-1.

ΑΡΗΣ: Κατεργιαννάκης, Καραλιόπουλος, Λουμπούτης, Παπαδόπουλος, Μαλλούς (28' Κατσιαρός), Κολτσίδας, Κυζερίδης, Ναγκόλι, Λιολίδης (73' Γκλούτσεβιτς), Χριστοδούλου (55' Αγαθοκλέους), Χαριστέας.

AEK: Ατματσίδης, Κοπιτσής, Καραγιάννης, Δέλλας, Καλιτζάκης (90' Μάρκος), Καψής, Ζήκος, Πέτκοφ, Τσίριτς (90' Μαλαδένης), Νικολαΐδης, Κωνσταντινίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ