Πέμπτη 9 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ
Σφραγίστηκαν εισιτήρια

Τουλάχιστον αυτήν τη φορά, έστω και δειλά, χαμογέλασαν στον Αρη. Το 1-1 που απέσπασαν στη Λιβαδειά από τον τοπικό Λεβαδειακό τους έδωσε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου χάρις στη νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι με 3-1 στο Χαριλάου. Κάτι δηλαδή είναι και αυτό, αν αναλογιστεί κανείς τις δύσκολες ημέρες που διανύουν οι «κιτρινόμαυροι» αυτή την περίοδο. Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ο Αρης στο 72` πήρε κεφάλι στο σκορ με σκόρερ τον Λοζανά, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του αγώνα. Ο αγώνας έληξε τελικά ισόπαλος 1-1 χάρη στο εκπληκτικό τέρμα από κεφαλιά - ψαράκι του Κότσα, δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου.

Αν και αρχικά τρόμαξε ο Ηρακλής όταν είδε τη Θύελλα Πατρών να ισοφαρίζει τη νίκη του στον πρώτο παιχνίδι και να προηγείται με 2-1, εντούτοις στο τέλος μίλησε η εμπειρία. Ο Νίκος Μαχλάς με δυο γκολ σε δυο λεπτά στο 72` από εύστοχο χτύπημα πέναλτι και στο 74` αποκατέστησε την τάξη για την ομάδα του και έδωσε τη νίκη στο «Γηραιό» με 3-2 και την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Πριν από αυτό είχε προηγηθεί ένα συναρπαστικό ξεκίνημα του παιχνιδιού με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 1-0 με γκολ του Φοφόνκα στο 8` και τη Θύελλα να απαντάει με δυο τέρματα του Τάγγαρη στο 12` και στο 20`.

Τέλος, στην Κρήτη ο ΟΦΗ σφράγισε και αυτός την παρουσία του στους «16» του θεσμού νικώντας για δεύτερη φορά τους Λύκους με 2-0 (Σοάρες 44` Τριανταφύλλου 90+) αφού είχε πάρει τη νίκη και στο πρώτο παιχνίδι με 1-0. Σημειώνεται ότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία για να σκοράρουν στο 74` με τον Δημητριάδη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ