Τρίτη 21 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Ξεχώρισαν Περιστέρι, ΑΕΚ

Απ όλα είχε το καλάθι της 4ης αγωνιστικής στην Α1. Εκπλήξεις, αγωνία, συγκινήσεις διαμόρφωσαν το σκηνικό στα γήπεδα μπάσκετ της μεγάλης κατηγορίας όπου για άλλη μια φορά δεν έλειψαν τα επεισόδια.

Πιο αναλυτικά. Η παράδοση συνεχίστηκε για μια ακόμη φορά. Το Περιστέρι φαίνεται να έχει πάρει για τα καλά τον... αέρα του Ολυμπιακού και αυτό έγινε και φέτος όπου η ομάδα των δυτικών προαστίων επικράτησε των «ερυθρολεύκων» με 59-57. Το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Στιούαρτ του οποίου η άμυνα στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν αυτή που έδωσε το κλειδί της νίκης στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Τη μεγάλη ανατροπή έκανε η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη όπου αν και βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 16 πόντους νίκησε τελικά τον Πανιώνιο με 75-73 έχοντας κορυφαίο τον Χρήστο Ταπούτο.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον συμπολίτη του Ηρακλή (85-72). Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα το Μαρούσι αφού παραμένει η μόνη αήττητη ομάδα στην Α1 (με ένα αγώνα λιγότερο) αφού επικράτησε και στην Πάτρα του Απόλλωνα με 78-76. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να προβληματίζει με την απόδοσή του αφού νίκησε δύσκολα τον Μακεδονικό με 70-67. Τέλος, τις νίκες πήραν ο Αρης επί του Ιωνικού ΝΦ με 92-80 και το Ηράκλειο επί του Ηλυσιακού με 66-58.

Η βαθμολογία: ΑΕΚ 7, ΠΑΟΚ 7, Περιστέρι 7, Αρης 6, Μαρούσι 6, Ηράκλειο 6, Ηλυσιακός 6, Ηρακλής 6, Ολυμπιακός 6, Ιωνικός ΝΦ 6, Παναθηναϊκός 5, Απόλλων Π. 5, Πανιώνιος 4, Μακεδονικός 4.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ