Τετάρτη 22 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΣΣΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΣΣΑΣ
Φωτ.2

Στις 21 Οκτώβρη συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τον πρόωρο θάνατο του αγωνιστή ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ, στελέχους της ΚΟ του ΚΚΕ στη Γερμανία, και του ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΤΣΙΑΝΑΚΟΥ μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Γερμανίας, 50 ευρώ.

Θάνος - Βίκυ - Ειρήνη - Στέφανος

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΤΖΙΜΗ ΒΟΓΙΑΤΖΗ, τα παιδιά του Ειρήνη και Στέλιος Μπόνης προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Μπουρναζίου του Περιστεριού.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της ΒΑΣΩΣ ΣΕΡΒΟΥ, της οποίας η καρδιά έπαψε να χτυπά στις 12 Οκτώβρη 2003, αντιστασιακοί που συμμετείχαν στην εκδήλωση προς τιμήν των αγωνιστών, οι οποίοι εκτελέστηκαν στο Μεζούρλο, συγκέντρωσαν και πρόσφεραν στο ΚΚΕ 350 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Φωτ.

Αύριο 23 Οκτώβρη συμπληρώνονται 6 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο αγαπημένος μας πατέρας ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΣΣΑΣ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πεύκων.

Οι κόρες του Ευαγγελία - Δέσποινα

* * *

Στη μνήμη των αδελφών μου ΧΡΗΣΤΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΕΥΔΟΞΙΑΣ, καθώς επίσης στη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για τα ιδανικά της Εθνικής Αντίστασης και κατάγονταν από το Σκαλοχώρι Κοζάνης, προσφέρω στην ΚΟΒ Ντεπώ 20 ευρώ.

Δημοσθένης Γιωτόπουλος

Τηλέμαχος Γαβριηλίδης
Τηλέμαχος Γαβριηλίδης
* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη του θείου μας ΑΝΕΣΤΗ ΦΩΤΕΙΝΙΔΗ και της θείας μας ΣΟΦΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΙΔΗ, οπαδών του ΚΚΕ, προσφέρουμε 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμφιλοχίας.

Οικογένεια Γ. Σιναπλίδη

* * *

Στη μνήμη του ΙΩΑΝΝΗ Παναγιώτη ΛΑΖΟΓΙΑΝΝΗ, ο γιος του Παναγιώτης Λαζογιάννης και η Μαίρη Πουπάκη προσφέρουν 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Τριάδας» Κοκκινιάς.

* * *

Ο Ανδρέας Ζερμπίνος προσφέρει 30 ευρώ στο ΚΚΕ, στη μνήμη του αδελφού του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΕΡΜΠΙΝΟΥ Ακροναυπλιώτη και της γυναίκας του ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ.


Σοφία Φωτεινίδη
Σοφία Φωτεινίδη

Ανέστης Φωτεινίδης
Ανέστης Φωτεινίδης

Μήτσος Κατσιανάκος
Μήτσος Κατσιανάκος

, Βάσω Σέρβου
, Βάσω Σέρβου

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ