Πέμπτη 23 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΠΑΟ 2-0
«Εκτέλεση» απο... αέρα

Mπορεί χθες στο «Γκότλιμπ Ντάιμλερ» ο Παναθηναϊκός να είχε αρκετές απουσίες βασικών στελεχών του εκείνη ομως που σίγουρα του στοίχησε πιο πολυ ηταν αυτη του Κυργιάκου. Η απουσία ενος παίκτη στο κέντρο της άμυνας προκειμένου να καθαρίζει τις φάσεις και ιδιαίτερα τις ψηλές μπαλιές αποδείχθηκε αχίλλειος πτέρνα των «πρασίνων». Η Στουτγκάρδη πήρε την νίκη με 2-0 και υποχρέωσε έτσι την ελληνική ομάδα στην δεύτερη ήττα της ψαλιδιζοντας στο ελάχιστο τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Δυο κεφαλιές αρχικά του Σάμπιτς στο 13` και του Σόλντο στο 25` μετά απο κόρνερ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Οι «πράσινοι» ξεκινησαν αμυντικά το παιχνίδι με μονο προωθημένο τον Παπαδόπουλο. Αυτο τους στέρησε την δυνατότητα φάσεων μπροστά στην γερμανική εστία σε συνδιασμό και με την πολυ καλή ανασταλτική λειτουργία των γηπεδούχων. Η είσοδος του Κωνσαντίνου στην θέση του τραυματία Παπαδόπουλο στην επανάληψη και το χαλαρωμα των παικτών της Στουτγκάρδης έδωσε μια φλυαρη υπεροχή στους «πράσινους» χωρις ομως νακαταφέρουν να την αξιοποιήσουν.

Στουτγάρδη: Χίλντεμπραντ, Χίνκελ, Σόλντο, Μπόρντον, Μέιρα, Χελντ (62' Τίφερτ), Σάμπιτς (84' Αμανατίδης), Βράνιες (77' Μέισνερ), Χλεμπ, Λαμ, Κουράνι.

Παναθηναϊκός: Νικοπολίδης, Φύσσας, Μόρις, Χένρικσεν, Σεϊταρίδης, Ζουτάουτας, Μπασινάς, Μινχ (69' Κωνσταντινίδης), Μικάελσεν, Μάριτς, Παπαδόπουλος (46' Κωνσταντίνου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ