Σάββατο 8 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Τα βλέμματα στον Κορυδαλλό

Ολυμπιακός και ΑΕΚ κοντράρονται για δεύτερη φορά φέτος

Sportidea

Ολυμπιακός και ΑΕΚ κοντράρονται για δεύτερη φορά φέτος
Στον Κορυδαλλό επικεντρώνονται τα περισσότερα βλέμματα στην έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, όπου το ντέρμπι του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Οι δυο ομάδες είχαν ξανασυναντηθεί πριν λίγο καιρό για το Κύπελλο και οι μνήμες από τα σοβαρά επεισόδια που σημάδεψαν τον αγώνα είναι νωπές. Ευχή όλων, βέβαια, είναι αυτή τη φορά να επικρατήσει η ψυχραιμία και ανάλογες σκηνές, όπως στα Λιόσια να μην επαναληφθούν. Στον αγωνιστικό τομέα οι γηπεδούχοι μετά το αποτυχημένο ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, αφού ενδεχόμενη κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα θα τους ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ο Λευτέρης Σούμποτιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ στηρίζει πολλά στο Γιώργο Διαμαντόπουλο, ο οποίος στην Πολωνία είχε πολύ καλή απόδοση.

Στην αντίπερα όχθη ο Φώτης Κατσικάρης δεν ανησυχεί τόσο για την ψυχολογία των παικτών του από την ήττα στην Κωνσταντινούπολη αλλά για τα προβλήματα που προέκυψαν μετά από αυτή. Πιο σημαντικό ο τραυματισμός του Χόρας Τζέκινγκς στη μέση που όμως αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» (εκτός απροόπτου) σε αντίθεση με τον Πέρο Αντιτς που έπαθε υποτροπή στο τραύμα του στην ωμοπλάτη και δύσκολα θα μπορέσει να είναι έτοιμος.

Κατά τα αλλά στο υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Κοζάνης, με τον Μακεδονικό να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι ανοιχτό από πλευράς προγνωστικών. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις συμμετοχές των Μοργκούνοφ και Σιγάλα, που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, όπου ο Μπάνε Πρέλεβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Εκτος όμως από το Βορά, ντέρμπι υπάρχει και στην Αθήνα, όπου η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, το Μαρούσι, φιλοξενεί το πάντα υπολογίσιμο Περιστέρι. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, που συνεχίζει να παραμένει αήττητη, θέλει να ξεπεράσει ακόμα ένα εμπόδιο. Ο Ελληνας προπονητής ευτύχησε να δει τον Πόποβιτς να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και πλέον να είναι έτοιμος για το παιχνίδι. Στους φιλοξενούμενους ο Αργύρης Πεδουλάκης ποντάρει πολλά στην εμφάνιση του Σούλη που αποκτήθηκε στις αρχές της βδομάδας, ενώ όπως τονίζει και ο ίδιος τα περιθώρια απωλειών για την ομάδα του έχουν στενέψει μετά τις δυο απανωτές ήττες από Ηρακλή και Ιωνικό ΝΦ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής είναι: ΣΗΜΕΡΑ: (Ιβανώφειο 16.30) Ηρακλής - Ηράκλειο, (Ν. Φιλαδέλφεια 17.00, ΕΤ-1) Ιωνικός ΝΦ - Πανιώνιος, (Μαρούσι 19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) Μαρούσι - Περιστέρι, (Ιλίσσια 19.00) Ηλυσιακός - Απόλλων Πατρών. ΚΥΡΙΑΚΗ: (Σπόρτιγκ 17.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) Παναθηναϊκός - Αρης, (Κοζάνη 17.00, ΕΤ-1) Μακεδονικός - ΠΑΟΚ, (Κορυδαλλός 19.00, ΤV MAGIK) Ολυμπιακός - ΑΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ