Τετάρτη 12 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
Ετοιμάζεται ο αγωνιστικός γιορτασμός

Αγωνιστικά ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα 30 χρόνια από την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, φοιτητές, νεολαία και εργαζόμενοι αφού και σήμερα τα αιτήματά του «Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία», «Εξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ», «Εθνική Ανεξαρτησία» παραμένουν επίκαιρα και αδικαίωτα. Σωματεία και ομοσπονδίες θα έχουν τη δική τους θέση στον τριήμερο γιορτασμό στον ιστορικό χώρο του Ιδρύματος, που θα κορυφωθεί με την αντιιμπεριαλιστική πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία, τη Δευτέρα 17 Νοέμβρη, ενώ παράλληλα σχεδιάζουν και εκδηλώσεις σε χώρους δουλιάς.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στην εξέγερση την Παρασκευή 14/11, στις 2.30 το μεσημέρι, στον «Κωνσταντακάτο». Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας.

Επίσης, τα Συνδικάτα Οικοδόμων, Μετάλλου, Κλωστοϋφαντουργών, Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Φαρμάκου Αθήνας καλούν στην εκδήλωσή τους, με θέμα «Η εργατική τάξη στην πρωτοπορία της πάλης ενάντια στα μονοπώλια και στον ιμπεριαλισμό», που διοργανώνουν το Σάββατο 15 του Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο κτίριο «Γκίνη» του Πολυτεχνείου, στο πλαίσιο του τριήμερου γιορτασμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ