Παρασκευή 14 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ
Ανέλαβε τις ευθύνες του

Τις ευθύνες που του αναλογούν στη μέτρια μέχρι τώρα πορεία του Ηρακλή ανέλαβε ο μέχρι πρότινος προπονητής του «Γηραιού» Ενγκε Γκέραρντ λίγες μέρες μετά την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας. Ο Ολλανδός τεχνικός χαρακτήρισε την όλη υπόθεση ως μία «κακή εμπειρία», ενώ αποκάλυψε πως δε θα αναλάβει κάποια άλλη ομάδα καθώς θέλει να ξεκουραστεί. «Δεν πήραμε τα αποτελέσματα που έπρεπε να πάρουμε. Δεν υπάρχει άλλος λόγος για την αποχώρησή μου. Δε φεύγω πικραμένος από τον Ηρακλή. Από τη στιγμή που η ομάδα δε φέρνει τα αποτελέσματα, ο πρώτος στη λίστα που πρέπει να φύγει είναι ο προπονητής. Είναι γεγονός στο ποδόσφαιρο και κυρίως στην Ελλάδα. Είναι μια μεγάλη εμπειρία, μπορώ να πω κακή εμπειρία, από τη στιγμή που κάναμε καλές μεταγραφές και παρ' όλα αυτά η ομάδα δεν "τράβηξε"», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός τεχνικός.

Παράλληλα ο Γκέραρντ κατέθεσε και τη γνώμη του όσον αφορά το τι πρέπει να γίνει ώστε ο Ηρακλής να βρει το δρόμο του. «Για να βρει το δρόμο του ο Ηρακλής, πρέπει να έχει περισσότερη υπομονή αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει».

Οσο για τον διάδοχό του ονόματα συνεχίζουν να κάνουν... παρέλαση από τη Νέα Ευκαρπία, εντούτοις τίποτα ακόμα δεν μπορεί να θεωρηθεί οριστικό. Το γεγονός άλλωστε της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του αγώνα της Εθνικής δίνει πλεονέκτημα χρόνου στους διοικούντες του Ηρακλή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ